logo

15 Temmuz Milli İrade Zaferi

15 Temmuz Milli İrade Zaferi

Milletimiz, 15 Temmuz gecesi, kendine yakışır bir asalet ve olgunlukla gözü dönmüş darbecilere karşı koyarak, tarihi bir destan yazmıştır.

15 Temmuz, bir Milli İrade Zaferi’dir. Bu münasebetle darbe teşebbüsüne kararlılıkla ve cesurca karşı koyan silahlı kuvvetlerimize, polisimize, hükümetimize, emniyet mensuplarımıza, ama hepsinden önemlisi bu menfur girişimi önlemek, milli iradeye sahip çıkmak için canını ortaya koyan; genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle meydanları dolduran aziz milletimize şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Yapılan 15 Temmuz darbe teşebbüsü bütünüyle milletimize, demokrasiye ve milli iradeye karşı yapılmıştır. Bu millet öyle bir millet ki; darbe yapan hainlerin tanklarının önüne gözünü kırpmadan atlıyor, yatıyor, üzerine çıkıyor, ilerlemesin diye arkasından çekiyor. Egzoz çıkışlarına tişörtünü, gömleğini, atletini tıkıyor motorlarını durduruyor. Ele geçirdiği tankı beş dakikada kullanmasını öğreniyor ve darbecilere karşı kullanıyor. Üzerlerine sıkılan kurşunlara, tank toplarına, keskin nişancı atışlarına aldırmıyor ve bir adım geri atmıyor. Havada uçan helikopter ve savaş uçaklarına kafa tutuyor, ıslık çalıyor, ellerinde ne varsa onlara fırlatıyor, imkânsızı deniyor, bulunduğu gökdelenin üzerinden alçak uçuş yapan savaş uçağının üzerine atlamak istiyor, arkadaşları tarafından zorla tutularak, güçlükle ikna ediliyor ve hala da başarabileceğine inanıyor.

Hikâye ya da kurgu değil, hepsi gerçek. Öyle kahramanlıklar ortaya kondu ki, inanmak mümkün değil. Böyle bir iman, böyle bir inanmışlık başka hiçbir millette olmayacak, görülemeyecek bir şey. İşte bu millet Türk Milleti’dir.

Başkomutan Cumhurbaşkanı’nın çağrısıyla bir anda meydanları ve sokakları dolduran millet; birliğini ve dirliğini bozmak, vatanını parçalamak ve devletini yıkmak isteyenlere öyle bir tokat attı ki, nerden geldiklerini ve ne yaptıklarını şaşırdılar. 

“Şu Çılgın Türkler” yakıştırmasını, 15 Temmuz darbe girişimi/kalkışmasıyla bir kez daha ve misliyle dünyanın gözleri önüne seren böyle bir millete karşı hangi güç durabilir ki?

Tarihi eşsiz zaferlerle dolu olan ülkemiz, bu süreçte de büyüklüğünü bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne el uzatmaya kalkışan terör örgütleri, güçlü bir devlet anlayışı ve Milli İrade ile karşı karşıya olduklarını gördüler. Kurtuluş Savaşı’ndaki vatan ve millet sevgisini halen omuzlarında ağır bir vebal olarak taşıyan milletimiz “Paralel İhanet Çeteleri” ne karşı durmuş ve gözünü kırpmadan tankların ve silahların önüne kendini atmıştır. Bu tablo bu topraklar üzerinde yaşayan hepimiz içinin büyük bir gurur ve onur kaynağıdır. Vatanı bölmeye, ele geçirmeye kalkışan bu terör örgütü mensupları yargı önünde de bunun hesabını en ağır şekilde vereceklerdir.

Unutmayalım ki bir ülkenin asıl gücü; tankı, topu, tüfeği değildir. Asıl gücü imanıdır inançlı gençliğidir. Bizler Hasbahçe Gazetesi olarak geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi, imanlı, şuurlu, vatanımıza ve bayrağımızın al rengine sevdalı bir şekilde yetişmesinin ve değerlerine sahip çıkmasının gayreti içerisinde olduk ve olacağız. 

Haince milletimize yapılan darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralı kardeşlerimize de acil şifalar diliyorum.

Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim etsin. Hakk’ın, adaletin ve doğruların yanında yer almayı nasip etsin.

Hâkimiyet Allah’ın, Zafer Milletindir.

Ayetullah Coşkun

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3050 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.