logo

15 Temmuz Şehitleri Unutulmadı

15 Temmuz Şehitleri Unutulmadı

15 Temmuz Şehitleri Unutulmadı

15-temmuz-sehitlerini-anma-futbol-turnuvasi

Kağıthane Belediyesi, 15 Temmuz Şehitleri anısına Yahya Kemal ve Nurtepe Mahallesi’nde bulunan futbol sahalarında 16 takımın katılımıyla “15 Temmuz Şehitlerini Anma Futbol Turnuvası” düzenlendi.

15-temmuz-sehitleri-turnuva

Turnuva sonucunda finale İstanbul Bayburt Spor ve Seyrantepe Of Spor kaldı. Final maçında İstanbul Bayburt’u 3-1 mağlup eden Seyrantepe Of Spor Şampiyon oldu. Turnuvada İstanbul Bayburt Spor ikinci, Hürriyet Eğitim Spor üçüncü ve Aslantepe Spor’da dördüncü oldu.

15-temmuz-sehitleri-futbol-turnuvasi

Turnuvanın kapanış törenine katılan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “15 Temmuz Şehitleri’ne Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Darbe girişimi milletimiz sayesinde engellenmiştir. Biz büyük bir milletiz. Bu ülkeyi darbecileri teslim edemeyiz. Millet iradesinden başka bir irade tanımıyoruz. Demokrasi Kahramanlarını asla unutmayacağız. O kahramanlar, bu ülkenin geleceği ve milletin bekası için şehit oldu. Onların adlarını sonsuza dek yaşatacağız. Bu bağlamda düzenlenen futbol turnuvasına katılan tüm spor kulüplerine teşekkürlerimizi sunuyorum. Futbol, sevgi, kardeşlik ve barıştır. Bu sayede hep birlikte olmalıyız. Tesislerimizde siz değerli spor kulüplerini ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Turnuvaya dereceye giren kulüplerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından dereceye giren kulüplerin oyuncularına kupa ve madalyaları verildi.

15-temmuz-sehitleri-unutulmadi

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1997 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.