logo

15 Temmuz Şehitlerinin İsimleri Ölümsüzleşti

15 Temmuz Şehitlerinin İsimleri Ölümsüzleşti

15 Temmuz Şehitlerinin İsimleri Ölümsüzleşti

Kağıthane Belediyesi, Mecliste aldığı kararla, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde şehit olan vatandaşların adları mahalle konağı ve yeni yapılan parklara verdi.

Kağıthane Belediye Meclisi, oybirliği ile aldığı kararda, 6 park ve 1 mahalle konağına 15 Temmuz Şehitleri’nin isimlerinin verilmesini kabul etti.

 

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişimi sırasında şehit olanlardan İsmail Kayık, Şirin Diril, Ramazan Meşe, Hasan Koçer, Murat Demirci ve Mehmet Ali Kılıç’ın isimleri yeni yapılan parklara verildi.

Şehit Muharrem Kerem Yıldız, Barış Efe ve Halil Kantarcı’nın adları da Ortabayır Mahalle Konağı ismi değiştirilerek 15 Temmuz Şehitler Mahalle Konağı oldu.

Ayrıca Bingöl’de PKK’lı teröristlerce yol kenarına park edilen bomba yüklü aracın infilak ettirildiği saldırıda şehit olan Ortabayır Mahallesi, Santral Caddesinde oturan polis kardeşimiz Şehit Hasan Koçer’in ismi Ortabayır Muhtarlığı önündeki parka verildi.

Şehitlerin hatıralarına saygı duyduklarını ve sonsuza dek yaşatacaklarını ifade eden Başkan Kılıç, “Şehit ve gazilerimize minnettarız. O gece asker kıyafeti giyen teröristlerin açtığı ateş sonucu bazı vatandaşlarımız şehitlik mertebesine ulaşırken, bazıları da gazi oldu. Biz de belediye meclisinde aldığımız kararla şehitlerimizin adlarını yeni yapılan parklarımıza ve mahalle konağımıza verdik” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
6704 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.