logo

24 Aralık 2013

16’NCI Snowy Müşterileriyle Buluştu

16’NCI Snowy Müşterileriyle Buluştu

16’NCI Snowy Müşterileriyle Buluştu

snowy16

Snowy Ulu Kardeşler, hizmet zincirlerinin 16.halkası olan GOP3 Mağazasını 06 Aralık 2013’te Yenidoğan Mahallesi, Ordu Caddesi, No:111 Gaziosmanpaşa / İstanbul adresinde açtı. Snowy GOP3 Mağazası 550 metrekare alanda, 3 kasa ve 28 personel ile hizmet vermektedir.

Saat 13.00’da başlayan GOP 3 mağazasın açılışında konuşma yapan Ramazan Ulu bizleri yalnız bırakmayan Sinop Milletvekilimiz ve İçişleri Komisyonu Başkanımız sayın Mehmet Ersoy, AK Parti Sinop il başkanımız sayın Cengiz Tolmak, Ak Parti belediye başkan adayı sayın Hamza İnce. Sinop İli Saraydüzü ilçe belediye başkanımız sayın Hasan Peker, Asan Peker. Boyabat belediye başkan aday adayımız sayın Şefik Çakıcı, Sultanbeyli belediye başkan aday adayımız sayın Yaşar Aydın, Türkeli ilçe belediye başkan aday adayımız sayın Mehmet Çetinkaya, dikmen belediye başkan aday adayımız sayın Ahmet Kalafat, Gerze Belediye Başkan aday adayımız sayın Cevat Hocama, İl Emniyet Md.Yardımcımıza, işadamları dernek başkanımız sayın Mustafa Özalp ve ekibine, SİYAD genel başkanı sayın Sebahattin Sungur ve ekibine SİNDEF Yönetim Kurulu üyelerimize, dernek başkanlarımıza ve dernek temsilcilerimize, şirketimizin kıymetli yöneticileri ve çalışanlarımıza, firma temsilcilerimize, adını sayamadığım çok ama çok yakın ahbap ve dostlarıma, bizi yalnız bırakmadıkları için bu mutlu günümüzde yanımızda olduklarını hissettirdikleri için gelemeyerek arayarak çiçek göndererek güzel duygularını bizimle paylaştıkları için şahsım firma çalışanlarım adına en derin saygılarımı sunar Rabbim sizlerden razı olsun dedi.

snowy acılış

Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ulu, ”Snowy Marketler Zinciri’nin misyonu Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla müşteri memnuniyetini daima üst düzeyde tutan, Müşterilerine yakın ve tüketici haklarına saygılı, kaliteli, temiz ve zengin ürünler sunan, Müşterisi için en avantajlı fiyat politikasını belirleyen, Müşterisine karşı dürüstlük ve güvenilirliği ilke edinen, Ülkemizde alışverişin kalite standartlarını yükseltmeyi amaçlayan güvenilir, verimli ve yenilikçi bir kuruluştur. Bundan sonra da Snowy Marketler Zinciri ilkeleri doğrultusunda devam ettirmek en büyük hedefimizdir” diye konuştu.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2442 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.