logo

2015 için Dev Bütçe Ayrıldı

2015 için Dev Bütçe Ayrıldı

2015 için Dev Bütçe Ayrıldı

Kağıthane Belediye Meclisi

Kağıthane Belediye Meclisi belediyenin 2015 mali yılı bütçesini onayladı. Kağıthane Belediyesi 2015 yılı tahmini bütçesinin 305 milyon 455 bin olması oy çokluğuyla kabul edildi.

Kağıthane Belediyesi’nin Ekim ayı olağan meclis toplantısı üçüncü oturumu Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda yapıldı. 2015 mali yılı tahmini bütçesinin kabul edildiği mecliste açıklama yapan Başkan Kılıç, “Bütçemizi hazırlarken büyük bir bölümünü yatırım ve hizmete ayırdık. Kağıthane Belediyesi olarak büyük yatırımlar yapıyoruz ve vatandaşlarımıza sürekli artan bir hizmet kalitesini sunmak için çalışıyoruz.” dedi.

 kağıthane-meclis-toplantısı

Göreve geldikleri günden bu yana Kağıthane’yi daha iyi noktalara getirmenin mücadelesini verdiklerini söyleyen Başkan Kılıç, vatandaşa en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak için en doğru çalışma stratejisini oluşturduklarını ifade etti. Başkan Kılıç, “2003 yılında 35 milyon lira olan bütçemiz 2014 yılında yaklaşık 9 kat artarak 295 milyon liraya yükseldi. 2015 yılı kabul edilen bütçemiz ise 305 milyon 455 bin. Bütçenin artışı gibi dağılımında da büyük yol kat ettik. 2003 yılında bütçenin yüzde 25’i yatırıma ayrılırken bu oran bugün belirlediğimiz bütçenin yaklaşık olarak yarısını oluşturuyor” dedi.

Başarının sırrını “Planlı ve disiplinli olarak çok çalışmak” şeklinde açıklayan Başkan Kılıç, bu başarıda emeği geçen meclis üyelerine, belediye başkan yardımcılarına, birim müdürlerine ve belediye personeline teşekkür etti.

Etiketler: » » » »
1236 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.