logo

2016 Yılı Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni Yapıldı

2016 Yılı Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni Yapıldı

2016 Yılı Yaz Spor Okulları Kapanış Töreni Yapıldı

2016-yili-yaz-spor-okullari-kapanis-toreni-yapildi

Yaz mevsimi boyunca Kağıthane Belediyesi’nin verdiği ücretsiz eğitimlerden faydalanan 4-16 yaş grubu arasındaki binlerce çocuk, 31 Ağustos Çarşamba günü Saat:17.00’da Hasbahçe Stadı’nda güzel bir kapanış törenine imza attılar.

Yerel yönetimler arasında bir ilke imza atarak amatör spora destek yönetmeliği çıkaran ve sporun her branşına önemli katkılar sağlayan Kağıthane Belediyesi, bunun bir sonucu olarak 4-16 yaş grubu arasındaki çocuklara verdiği eğitimin kapanışını muhteşem bir törenle gerçekleştirdi. Yaz sezonu boyunca tekvando, karate, güreş, futbol, basketbol ve voleybol gibi toplamda 20 farklı branşta ücretsiz olarak verilen eğitimler böylece sona erdi. Kağıthaneli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ve tribünlerin tıklım tıklım dolduğu törende öğrendiklerini sergileyen çocuklar başarı sertifikaları ve madalyalarını da aldı.

kagithane-belediyesi-yaz-spor-okullari-jimnastik

Şehit ve gaziler için yapılan saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı ile başlayan törende çocuklar kortej yürüyüşü yaparak protokol ve seyircileri selamladı. 15 Temmuz gecesi yaşananları da unutmayan genç yüreklerin taşıdığı “15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi Rahmet ve Minnetle Anıyoruz” pankartı da dikkat çekti. 

kagithane-belediyesi-yaz-spor-okullari-fazli-kilic

Derslerde başarılı olursak her şeyde başarılı oluruz

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yaptığı konuşmada sporun önemini vurgulayarak “Sporda başarılı olmanın yolu derslerde başarılı olmaktan geçiyor. Derslerde başarılı olmazsak spordaki başarımız geçici olur. Derslerde başarıyı öncelikli tutacağız ve başarılı olacağız. Okullara gelip sizleri inceleyeceğiz. Başarılı çocuklarımıza ayrıca ödüller de veriyoruz. Takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencilerimizi yazın ücretsiz olarak lunaparka ve at binmeye davet ediyoruz. Sandallarımızla çocuklarımızı gezdiriyoruz. Başarı çok önemli, derslerde başarılı olursak her şeyde başarılı oluruz” ifadelerini kullandı.

20 branşta 10 bine yakın çocuk eğitim gördü

Binlerce çocuğa eğitim verdiklerini dile getiren Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Bu sene yaz spor okullarında 10 bine yakın çocuk kayıt yaptırdı. Bu çocuklarımızla birlikte 20 ayrı branşta yaz spor okullarını tamamladık. Çocuklarımız aldıkları yaz sporu eğitiminden oldukça memnunlar. Aynı zamanda onların malzeme ve servislerini de hazırladık ve çocuklarımızla birlikte çok güzel bir yaz geçirdik. İnşallah önümüzdeki yaz da çocuklarımızla beraber olacağız. Kışın programımıza yine devam edeceğiz. Çocuklarımızı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

kagithane-belediyesi-yaz-spor-okullari-mevlut-oztekin

4’ü engelli 20 farklı branşta eğitim alan sporcuların ulaşım ve malzeme ihtiyaçları Kağıthane Belediyesi tarafından karşılandı.

Konuşmaların ardından Yaz Spor Okulları’nda başarılı olan öğrencilere Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri tarafından başarı madalyaları da verildi.

yaz-spor-okullari-kapanis-toreni

Hasbahçe Gazetesi olarak 2016 yılında binlerce çocuğumuza vermiş olduğunuz hizmet ve katkılardan ötürü Kağıthane Belediyesine ve Spor İşleri Müdürlüğü ailesine teşekkür ederiz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
2313 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.