logo

2016 Yılı Yerel Gazetecilik Başarı Ödülü Hasbahçe Gazetesi’nin

2016 Yılı Yerel Gazetecilik Başarı Ödülü Hasbahçe Gazetesi’nin

2016 Yılı Yerel Gazetecilik Başarı Ödülü Hasbahçe Gazetesi’nin

UYGAD-Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Derneği,  01 Mart 2017 Saat:19.00’da Beyoğlu Gençlik Merkezinde ”Anayasa Değişikliği ve Başkanlık Sistemi” konulu bir panel düzenledi.

Panele AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Nurettin Nebati, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak, Takvim Gazetesi Haber Müdürü Mevlüt Yüksel, İlahiyatçı Yazar Prof. Dr.Ramazan Ayvallı, AK Parti Eski Mardin Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Av.Cüneyt Yüksel, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Türkiye Hukukçular Birliği Genel Başkanı Av.Mustafa Kuran konuşmacı olarak katıldığı panelde Anayasa Değişikliği ve Başkanlık Sistemi her yönüyle değerlendirildi.

Konuşmacılar, başkanlık sisteminin önemine vurgu yaparak, Türkiye için başkanlık sisteminin kaçınılmaz olduğu gerçeğinin altını çizdiler.

Konuşmalardan sonra 2016 yılı başarı ödülleri sahiplerini buldu. Hasbahçe Gazetesi Yerel Gazetecilik dalında başarı ödülüne layık görüldü.

Hasbahçe Gazetesi adına ödülü Genel Yayın Yönetmeni Ayetullah Coşkun, AK Parti Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Av.Cüneyt Yüksel ve Türkiye Hukukçular Birliği Genel Başkanı Av.Mustafa Kuran’dan aldı.

UYGAD Genel Başkanı Mehmet Derviş Canbekli, Yerel Gazetecilik başarı ödülünü Hasbahçe Gazetesi’nin hak ederek aldığını ifade ederek başarılarının devamını diledi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1622 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.