logo

2017 Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonu Hayrettin Kaan Ermiş Oldu

2017 Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonu Hayrettin Kaan Ermiş Oldu

Balıkesir’de düzenlenen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası’nda, gençler erkekler kategorisinde Kağıthane’den katılan Milli sporcu Hayrettin Kaan Ermiş finalde rakibini 30-29 yenerek şampiyon oldu.

Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından organize edilen ve Balıkesir Avlu Kongre Kültür Merkezinde 12-19 Ekim tarihleri arasında Büyükler, Kadınlar ve Gençler kategorilerinde oynanan Türkiye 3 Bant 3. Etap Şampiyonası tamamlandı. Turnuvada Büyüklerde 432, Gençlerde 35 ve Kadınlar kategorisinde 13 sporcu olmak üzere toplam olarak 480 sporcu mücadele verdi.

Gençlerde yükselen yeni yıldız: Kaan Ermiş

Geçen yıl Türkiye Bilardo Şampiyonasının son etabını kazanıp Milli olmayı başaran H.Kaan Ermiş bu yılda 3.Etap Şampiyonu olarak geçen yılda elde ettiği galibiyetinin rastlantı olmadığını bir kez daha ispatladı.

Karabük bölgesinden Doğukan Çorbacı ile final maçına çıkan Ermiş, oyun başlarında çok geride götürdüğü müsabakayı büyük bir çıkış yaparak kendi lehine çevirerek kupayı Kağıthane’ye götürmeyi başaran taraf oldu. Rakibi Doğukan Çorbacı’yı 30-29 skorla yenmeyi başaran Kaan Ermiş kazanan taraf oldu.

Konu hakkında görüşlerini aldığımız Kaan Ermiş, “Balıkesir’de düzenlenen Türkiye 3 bant bilardo şampiyonasında Gençler Türkiye Şampiyonu oldum. Bu şampiyonluğumda emeği geçen başta ailem olmak üzere dualarını benden esirgemeyen herkese canı gönülden çok teşekkür ederim. İnşallah daha çok şampiyonluklar kazanacağım. Vatanıma milletime hizmet etmeyi çok istiyorum. Yeniden Avrupa’ya gidip Gençler Avrupa Şampiyonu olmak istiyorum. Hasbahçe Gazetesine bana verdiği destek için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
2584 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.