logo

28 Şubat 2014

25 yıllık Tecrübenin Adresi AKTAŞ YAPI

25 yıllık Tecrübenin Adresi AKTAŞ YAPI

25 yıllık Tecrübenin Adresi AKTAŞ YAPI

aktas yapı logo

1989 yılında, kent insanının alt ve üst yapı ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan Aktaş Yapı; üretim teknolojileri, ürün çeşitliliği ve yüksek kalite standartları ile bugün sektörün aranılan isimleri arasındadır. Beton, beton elemanları ve şehir mobilyaları üretimine ek olarak müteahhitlik hizmetleri de sunan Aktaş Yapı, bir yandan verimlilik ve kalite esaslarına dayalı yaklaşımıyla sektördeki rekabet gücünü sürekli korumakta, diğer yandan çağdaş yaşam alanlarının oluşumuna yönelik, insan odaklı anlayışıyla kamusal alan sorumluluğunu yerine getirmektedir.

aktas yapı

Kalitesi ve birikimi sayesinde hem belediyelere hem de özel sektöre iş yapma imkânı bulan firma, müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutmaktadır. Aktaş Yapı Genel Müdürü Ali Çelik: “Kent için var olan, varlığını kent ile devam ettiren Aktaş Yapı, yalnız İstanbul’a değil Marmara Bölgesi’ne ve Türkiye’nin çok sayıda şehrine de hizmet götürmekte, aynı zamanda dünyanın çeşitli ülkelerine ihracat yapmanın haklı gururunu yaşamaktayız”dedi.

Hamidiye Mahallesi’nde uzun zamandır hizmet veren Aktaş Yapı, 2 seneyi aşkın süredir Ayazağa Mah. Kemerburgaz Cad. No: 51 Ayazağa adresinde faaliyetine devam etmektedir.

İrtibat Telefon: (0 212) 295 77 51-52

Etiketler: » » » » » » »
2654 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.