logo

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlandı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlandı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlandı

Engelliler Günü Kağıthane

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü Kağıthane Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen programla kutlayan engelliler hazırladıkları gösterilerle herkesi kendilerine hayran bıraktılar.

Selahattin Korkmaz Özel Eğitim İş Uygulama Okulu’nun düzenlediği Engelliler Günü Kutlama programına Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer ve eşi Meryem Varıcıer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü Ekrem Güler, belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, öğretmenler, engelliler ve aileleri katıldı.

Selahattin Korkmaz Özel Eğitim İş Uygulama Okulu

Folklor gösterisi ile renklenen programda yöresel kıyafetlerle sahne alan engelliler gösterileri ile herkesi kendilerine hayran bıraktılar. Programda verilen mini konser ailelerden büyük alkış alırken engellilerin okuduğu şiirler beğeni topladı.

Halaylar ve müzik eşliğinde oyunlarla gönüllerince eğlenen engellilerin mutluluğu dikkatlerden kaçmazken, aileler organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kağıthane

Engelli öğrencilerin hazırladığı resim sergisini gezen davetliler, sergilenen resimleri dikkatle inceledi. Birbirinden farklı çalışmalarla beğeni toplayan sergide eserlerini Kaymakam Varıcıer ve Başkan Kılıç’a anlatan öğrencilerin heyecanı fotoğraflara yansıdı.

Selahattin Korkmaz Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Folklor Ekibi

Müzik eşliğinde dans eden engellilere ailelerin ve öğretmenlerin eşlik etmesiyle şölen havasına dönüşen program hafızalara kazınan renkli görüntülerle sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi olarak tüm engelli vatandaşlarımıza sağlıklı bir yaşam diliyor, engellerinin mutluluk ve yaşama sevincine engel olmamasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

 

Etiketler: » » » »
2055 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.