logo

3 Dönemin Fatih’i Kadir Abi

3 Dönemin Fatih’i Kadir Abi

3 Dönemin Fatih’i Kadir Abi

kadir topbaş kadir topbaş-aziz babuşcu

Başkan Kadir Topbaş mazbatasını aldı

3. Dönem başkanlığa seçilmesinin ardından Çağlayan Adliyesi’nde düzenlenen törenle mazbatasını alan Başkan Kadir Topbaş, “İstanbullular yaptığımız hizmetleri takdir etti ve kendi geleceklerini emanet ederek bize olan güvenlerini tazelediler” dedi.

30 Mart Yerel Seçimlerinde geçerli oyların yüzde 48’ni alarak 3. Kez seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, mazbatasını aldı. Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde düzenlenen törene AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, ilçe belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.

kadir topbaş

Mazbatasını İstanbul İl Seçim Kurulu Başkanı Hayriye Gül’ün elinden alan Kadir Topbaş’a salonda bulunanlar büyük sevgi gösterisinde bulundu. Kadir Topbaş’ın konuşması sık sık ‘3 dönemin Fatih’i Kadir abi’ tezahüratlarıyla kesildi. Kendisine gurur verici bir yetki verildiğini belirten Başkan Topbaş, “İlk mazbatayı aldığım günden daha heyecanlıyım. Gece ve gündüz demeden çalışan herkese teşekkür ediyorum. Bir noktada güven tazeleme olarak görmekteyim. İstanbullular yaptığımız hizmetleri takdir etti ve kendi geleceklerini emanet ederek bize olan güvenlerini tazelediler” diye konuştu.

İstanbul’un Türkiye’yi taşıyan, dünyayla yarışan bir şehir oluğuna dikkat çeken Topbaş, “Bu yarışta İstanbul’un hep önde olmasını arzu ettik. Beraberce, tüm seçilmiş olan belediye başkanları, meclis üyeleri, siyasi partilerimizin ve partimizin ağırlıklı desteğiyle bu hizmeti sunacağız. Seçimler geride kaldı, meydanlardaki konuşmalar geride kaldı. Artık bundan sonra gelecek var. Geleceğe birlikte yürüyeceğiz. İstanbullulara ve milletimize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Etiketler: » » » » » » » » » »
1565 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.