logo

41 Kere Maşallah, Hasbahçe Gazetesinin 41.Sayısı Çıktı

41 Kere Maşallah, Hasbahçe Gazetesinin 41.Sayısı Çıktı

41 Kere Maşallah, Hasbahçe Gazetesinin 41.Sayısı Çıktı

Değerli okurlarımız, halk dilinde geleneğimizden gelen ve inançlarımızdan kaynaklanan güzel bir söz vardır: “41 Kere Maşallah” Hasbahçe Gazetesi ailesi olarak kurumlarımızın, esnaflarımızın ve sizlerin desteği ile yorgunluk nedir bilmeden, gece gündüz çalışarak, büyük bir mutluluk ve özverimizle 41.sayımızı çıkardık.

2013 Aralık ayında Bismillah diyerek yerel gazeteciliğe yeni bir boyut kazandırmak üzere yola çıkan Hasbahçe Gazetesi; yerel gündem, tarih, kültür-sanat, aile, çocuk, sivil toplum, siyaset, eğitim ve spor sayfalarındaki özgün ve düzeyli çalışmaların yanında köşe yazarlarıyla da iddialı olmaya çalışmaktadır.

Aylık çıkan gazetemizin 41.Sayısı okuyucuyla buluştu

Türkiye’yi ve İslam Dünyasını ilgilendiren her konuda hem rehberlik etme, hem yapılan tüm güzel işleri paylaşmada, hem de keyifle okuyabileceğiniz bir gazete olma hedefiyle çalışıyoruz.

Umutlarımız daha iyi bir Kağıthane için.

Hasbahçe Gazetesi olarak biz gündelik kavgaların ve kargaşanın içine düşmeden, fotoğrafı bir bütün olarak görmeye ve daha derinlikli haber ve yorumlarla okuyucularımıza katkıda bulunmaya çalıştık ve çalışmaya da devam edeceğiz.

Adalet ilkesinden taviz vermeden düzeyli ve estetik bir gazeteciliğin peşindeyiz. Hasbahçe Gazetesi, olayları vicdanıyla okuyan bir gazetedir. O yüzden diyoruz ki “Hasbahçe Gazetesi Sözün Gücü Vicdanın Sesi”

Hasbahçe Gazetesi Şubat 41.Sayımızda; “Kara Gün: 28 Şubat başlığı atarak “Demokrasi tarihine kara bir leke, kara bir gün olarak geçen 28 Şubat” konusunu manşetimize taşıdık. 28 Şubat’ı yıl dönümünde bir kez daha sorguladık. On binlerce mağduru ve ekonomiye verdiği milyarlarca liralık zararı vurguladık.

28 Şubat sürecinin en büyük mağduru Rahmetli Prof.Dr.Necmettin Erbakan hocamızı da vefatının 7.Sene-i Devriyesinde Rahmetle minnetle anıyor. Allah ondan razı olsun diyorum.

Kağıthane Belediyesinin her yıl düzenli olarak yaptığı Sanat ve Basın camiası ile yaptığı istişare toplantısına katıldık. Söz aldık ve yapılan bu güzel projelerden sonra Kağıthane’nin bir tarih atölyesine ihtiyacı var dedik.

Bu konuda yapılması gerekenleri de söyledik: Kağıthane’de Tarih Kulüpleri canlandırılmalı. Her okulumuza bir tarih kulübü açılmalı. Kağıthane tarihi, yerel tarih üzerine bu çocuklar yönlendirilmeli ve geziler yapılmalı. Belediye, Kaymakamlık ve Milli Eğitim ortaklaşa çalışmalar yaparak Kağıthane tarihini gündeme taşımalıdır. Kağıthane üzerine yazılan güzel yazılar çocuklarımızla paylaşılmalıdır.

Yani kısacası bir “Kağıthanelilik Şuuru” çocuklarımıza kazandırılmalıyız.

Dolayısıyla insanlar Kağıthane’de daha çok mutlu olur.

Bu projenin hayata geçmesi dileği ve duası ile.

Vesselam

Ayetullah Coşkun
Hasbahçe Gazetesi
Genel Yayın Yönetmeni

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1685 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.