logo

529 İD4M

529 İD4M

529 İD4M

529 ID4M 

Mesele sadece Mısır değil. Mesele sadece Suriye değil. Mesele sadece Kudüs değil. Mesele sadece Türkistan da değil, sen hala anlamadın mı?

Bir cepheden kaybettiler mi, diğer cepheden yükleniyorlar. Bir liderden alamadıkları intikamı öbür liderden alıyorlar. Bir yanımızdan kan dökemediler mi öbür yanımızdan döküyorlar.

Verdiğimiz binlerce şehidin acısını yutamadan, son olarak 529 idam kararıyla Sisi cuntası skandal bir karara imza attı. 529 babayı, 529 evladı, 529 Müslümanı medeniyetlerin(!) gözü önünde katletme kararı aldılar!

Ümmet adeta dikenli tellerle bağlanmış bir aslan halinde. Çırpındıkça kan kaybediyoruz ama Allah’ın izniyle tellerin tamamen kopmasına az kaldı.

Bunun farkında olanlar son demlerini yaşıyor.

Sembolik idamlar yapacaklar.

Sembolik idamlar…

Beş yüz küsür Müslümanın nezdinde aslında ümmeti asacaklar da idam edilecek kardeşlerimizin yüzünde zerre acı yok. Aksine daha da coşkuyla Rabia selamı yapıyorlar.

Biz ise burada dişlerimizi sıka sıka izliyoruz. Öfkemiz acımızdan büyük! Ellerimiz Rabia…

İmtihanlarda piştikçe daha da güç kazanıyoruz. En azından bazılarımızın başı televizyondan, internetten, eğlencelerden dönüp ümmete bakıyor. Görevimizi, kim olduğumuzu hatırlıyoruz. Selahaddin’in, Fatih’in emanetlerine kavuşmayı arzuluyoruz. Gözümüzü fetih bürüyor!

Evet bize mazlumların nezdinde meydan okuyorlar ve biz de kardeşlerimizin nezdinde tüm ümmeti ayağa kaldırmak için bileniyoruz.

O halde haydi asın!

Siz ordan asın, Esad ordan vursun, Çin şurdan zulmetsin, Arakan burdan yaksın, birileri Türkiye’den uğraşsın. Hep birlikte üstümüze gelin! Sakın çekinmeyin! Elinizi korkak alıştırmayın! Bunlar son günleriniz!

O telleri koparır koparmaz ensenizde bitmezsek!

Ayağa kalkar kalkmaz tarihlere gömmezsek!

Selçuklu’yu, Osmanlı’yı karşınıza dikmezsek!

Bize de Kanuni’nin torunları demesinler!

Anladınız mı?

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
1630 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.