logo

65A Seyrantepe-Gültepe-Perpa Hattı Hizmete Başladı

65A Seyrantepe-Gültepe-Perpa Hattı Hizmete Başladı

65A Seyrantepe-Gültepe-Perpa Hattı

65A Seyrantepe-Gültepe-Perpa Hattı

Seyrantepe-Gültepe-Perpa Hattı (65A) 27 Nisan’dan itibaren hizmete başladı. Seyrantepe, Sanayi Mahallesi ve Gültepe sakinleri, hattın hizmete girmesinden gayet memnun olduklarını söylediler.

Seyrantepe-Gültepe-Perpa Hattının (65A) Gidiş-Dönüş sefer süresi 130 dakika sürüyor. Seyrantepe’den kalkış yapan otobüs Yeşilce Mahallesi, Sanayi Mahallesi, 4.Levent, Gültepe Mahallesi, Yahya Kemal Mahallesi, Kağıthane, Çağlayan, Hürriyet Tepesi, Okmeydanı Hastanesini geçerek nihayet Perpa’ya ulaşıyor.

Kağıthane sakinleri, çok değişik güzergahı olan yepyeni ve oldukça işe yarayabilecek bir hat diyerek hattın hizmete girmesinden gayet memnun olduklarını ve böyle bir hizmette emeği geçen herkese çok teşekkür ettiklerini söylediler.

Görüştüğümüz İETT Şoförleri, vatandaşın yeni açılan 40 duraklı 65 A hattından çok memnun olduğunu ve hem vatandaşın hem de kendilerinin mutlu bir yolculuk geçirdiklerini söyledi.

Hasbahçe Gazetesi olarak hattın açılmasında emeği geçen Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a, İBB Başkanı Kadir Topbaş’a, İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci’ye ve Muhtarlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.  

65A Seyrantepe-Gültepe-Okmeydanı Hastane-Perpa Hattı halkımıza hayırlı olsun.

65A Seyrantepe Kalkış Saatleri:                                         65A Perpa Kalkış Saatleri:

 65A Seyrantepe-Perpa Hattı65A Perpa-Seyrantepe Hattı

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
20393 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.