logo

ADFED İstişare Toplantısı Düzenledi

ADFED İstişare Toplantısı Düzenledi

ADFED İstişare Toplantısı Düzenledi

Adnan Menderes Dernekler Federasyonu (ADFED), 25 Mart Pazar günü Saat:10.00’da Fatih Çatladıkapı Sosyal Tesislerinde kahvaltılı istişare toplantısı düzenledi.

Kahvaltıya ADFED İl Başkanları, ADFED Yönetim Kurulu Üyeleri, Federasyona bağlı Dernek Başkanları ve yerel basından Hasbahçe Gazetesi katıldı.

Konu hakkında görüş aldığımız Adnan Menderes Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Fatih Kavaloğlu, “ADFED olarak geleneksel hale getirmek istediğimiz kahvaltıların ilkini burada ifa ettik. Toplantımıza il başkanlarımız, dernek başkanlarımız ve federasyonumuzun yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yola çıkışımızın ana gayesi olan birlik beraberliği, karşılıklı saygı ve sevgiyi tekâmül noktasında yaptığımız çalışmaların bir nevi örneği olan bu kahvaltılar, karşılıklı dayanışmayı ve hoşgörüyü pekiştirme noktasında da ehemmiyet arz etmektedir. Federasyonumuzun isminden de anlaşılacağı üzere Adan Menderes isminin geçtiği her yerde saygı vardır, sevgi vardır, nezaket vardır, zarafet vardır ve demokrasi vardır. Bu duygularla bu aziz vatanın, bu aziz Türkiye’nin huzur içerisinde, mutluluk ve refah içerisinde daha iyi günlere doğru gideceğinden de bir şüphemiz yoktur. Hep beraber inşallah bu yolda çalışmalarımıza da devam edeceğiz” dedi.

Program çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona ererken ADFED Sivas İl Başkanı Habibe Belgin Yılmaz, 58 Yılmazlar Tuz Firmasının üretmiş olduğu Doğal Mineralli Sivas Çiçek Tuzundan katılımcılara hediye etti.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1619 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.