logo

Afrika’ya Su Kuyusu Açıyoruz

Afrika’ya Su Kuyusu Açıyoruz

Afrika’ya Su Kuyusu Açıyoruz

afrikaya_su_kuyusu

“Su için kilometrelerce yol kat eden insanlara bir yudum su da siz içirin” sloganıyla “Afrika’ya Su Kuyusu Açıyoruz” kampanyası başlatan Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi üyeleri Kağıthanelilerden destek bekliyor.

Kağıthane Belediyesi Gençlik Meclisi Afrika’da su sıkıntısı yaşayanlara yardım için harekeye geçti. Başarılı sosyal çalışmalarıyla kendilerinden söz ettiren Gençlik Meclisi’ni tebrik eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Afrika’da su sıkıntısı yaşayan, su bulmakta zorlanan ve böylesi büyük bir sorunun sonucunda çeşitli hastalıklarla yüzleşen insanlara yardım eli uzatan gençlerimizi tebrik ediyorum. Hayata geçirdikleri birçok çalışmada kendilerini kanıtlayan gençlerimiz sosyal çalışmalarıyla bizleri mutlu ediyor. İnsanlara yardım etmek, ülkemize hizmet etmek ve dayanışma gibi çok değerli davranışların öneminin bilincinde olan gençlerimizle gurur duyuyoruz.

Selahattin Çam Kağıthane

Gençlik Meclisi Koordinatörü Selahattin Çam “Bizler Kağıthane Gençlik Meclisi ailesi olarak yapmış olduğumuz her çalışmada gençliğin sesi olmaya devam ediyoruz“ diyerek “Afrika’ya Su Kuyusu Açıyoruz” kampanyası hakkında bilgi verdi. ”Başkanımız Fazlı Kılıç’ın verdiği desteklerle  her projemizde tüm ekimizle sahada çalışma yapıyor ve elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Afrika’da su kuyu açtırmak için çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Bir yudum suya hasret olan uzaktaki kardeşlerimize yardım elimizi uzatıyoruz. Başta başkanımız olmak üzere bizlere destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Kağıthaneliler tarafından büyük beğeni toplayan kampanyanın stantları ziyaret eden vatandaşlar, gençlerin sosyal çalışmalarda aktif olmasından memnun olduklarını dile getirdiler. Kağıthaneli gençlerin yardım çalışmalarına önem verdiklerini ifade eden vatandaşlar, böyle bir projeye destek vermenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler.

Kampanyaya destek olmak isteyenler Kağıthane Belediyesi Nikah Salonunun önünde ve  Hasbahçe Mesire Alanı’nda kurulan stantlardaki kumbaralara bağışta bulunabilir veya Ziraat, Albaraka Türk, Türkiye Finans,Kuveyt Türk ve Vakıfbank’ın İHH kurumsal hesaplarına Kağıthane Gençlik Meclisi diye yazdırarak yardımda bulunabilirler.

 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
2606 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.