logo

Gökkuş: Afrin Harekâtı Yerli Silahlarla Yapılıyor

Gökkuş: Afrin Harekâtı Yerli Silahlarla Yapılıyor

Gökkuş: Afrin Harekâtı Yerli Silahlarla Yapılıyor

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Av. Faruk Gökkuş, Hasbahçe Gazetesine gündeme dair açıklamalarda bulundu…

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Av. Faruk Gökkuş, “Türkiye, Fırat Kalkanı ve İdlib operasyonlarının ardından Suriye’de 3. Harekâtı “Zeytin Dalı” operasyonunu Afrin’e başlattı. F-16’lar, Suriye hava sahasına girerek bomba yağdırdı. Obüsler, seri atışlarla dünyayı şoka uğrattı. Bordo Bereliler, sınırı geçerek Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile birlikte hainlerin işgal ettiği bölgeleri bir bir kuşattı” dedi.

Gökkuş, “Uzun süredir ciddi bir terör sorunu yaşadığımız Suriye’nin Afrin ilçesinde PKK terör örgütünün uzantısı olan PYD’nin işgal ettiği topraklara müdahale etmek zorunda kaldık. “ABD’nin son teknoloji ürünü 4 bin tır silah yolladığı terör örgütleri, ülkemiz tarafından geliştirilen milli silahlar karşısında çaresiz kalarak kaçtılar. Bu taarruz tamamen yerli ve milli silahlarla yapılıyor. Fırtına obüsü, Cirit lazer güdümlü füze, askeri araçlara koruma sağlayan aktif koruma sistemi, Kasırga ve Sakarya füzeleri, SOM füzesi, tamamen milli insansız hava araçları, cirit füzesi, kayı güvenlik sistemi, KORAL, füzelere hassas güdüm kiti gibi birçok milli silahlar bu operasyonda kullanılmaktadır.

Bu Türkiye için beka sorunudur

Gökkuş, Konu sadece Türkiye de değildir, amaçlanan çabalar Türkiye ile birlikte Irak, Suriye ve İran’ı da bölüp parçalamayı öngörmektedir. Ne olursa olsun; Türkiye bu oyunları bir kere daha bozacak, emperyalistlerin ellerine tutuşturdukları silahlara güvenerek kendi toprak bütünlüğüne yönelmiş bu aşağılık tehditleri bertaraf edecektir. Terör destekçileri tarafından Suriye’de yürütülen sinsi senaryo karşısında, Afrin’de harekât yürüten Mehmetçiğimizin muvaffak olacağına inancımız tamdır. Ülke güvenliğimiz için son derece önemli olan bu operasyonda Allah, vatan evlatlarımızın yar ve yardımcısı olsun. Dünyada bizden başka ucunda şehadetin olduğu bir mücadeleye böylesine gönüllü olarak, böylesine aşkla, böylesine sevdayla koşan, koşmak isteyen bir başka millet tanımadım, tanımıyorum. Canını vatanı için feda eden tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1983 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.