logo

AFRİN TAMAM SIRADA MÜMBİÇ VAR

AFRİN TAMAM SIRADA MÜMBİÇ VAR

AFRİN TAMAM SIRADA MÜMBİÇ VAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi: Afrin tamam. Erdoğan, Afrin kent merkezinin bu sabah 8.30 itibariyle tamamen kontrol altına alındığını söyledi.

MEHMETÇİK TARİH YAZDI

Zeytin Dalı Harekatı’nın en kritik sürecine sabah 04:15’de start verildi. Afrin ilçe merkezinde Özel Kuvvetlere bağlı askeri birlikler 01:20’de sızma operasyonunu başlattı. 14 bölüme ayrılan ilçede operasyon ilk aşamada 7 farklı noktadan başladı. Saatler 08.30’u gösterdiğinde Afrin kent merkezi ele geçirildi.

TÜRKİYE’NİN “ZEYTİN DALI KARA HAREKATI” DÜNYAYA ÖRNEK OLDU

Türkiye’nin Afrin operasyonu dünyaya örnek oldu. Tek sivilin dahi burnunun kanamadığı ve şehrin zarar görmeden terör örgütünden temizlenmesi Türk ordusunun gücünü bir kez daha gözler önüne serdi. Mehmetçik Afrin’de destan yazdı.

AFRİN’DE TÜRK BAYRAĞI DALGALANIYOR

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103. yıl dönümü nedeniyle 18 Mart Stadyumu’nda düzenlenen törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasının başında Afrin’de düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili müjdeyi vererek, “Afrin şehir merkezi TSK desteğindeki ÖSO mensupları tarafından bu sabah 08:30 itibarıyla tamamen kontrol altına alınmıştır. Şu anda orada Türk bayrağı dalgalanıyor, ÖSO bayrağı dalgalanıyor. Afrin operasyonumuzu en başından beri yürekten destekleyen milletimize şükranlarımı sunuyorum. Türkiye bir kez daha haklının, mazlumun yanında olduğunu tüm dünyaya göstermiştir” dedi

Allah Kahraman Mehmetçiklerimize güç ve kudret versin

Erdoğan, “Çanakkale’de ne olduysa, sınırlarımızda olan da odur. Askerleri ile erken zafer kutlayanları Çanakkale’de nasıl hüsrana uğrattıysak sınırlarımızda terör koridoru kurduklarını sananları da öyle şaşkına çevirdik. Nice tuzaklarla donattıkları Afrin’i 58. güne giren operasyonumuz ile tamamen ele geçirdik. Bayrağımız orada dalgalanıyor, ÖSO bayrağı orada dalgalanıyor. Biz işgale gitmedik, biz sadece terör gruplarının yok edilmesine ve barışa gittik. Oradaki kardeşlerimizi terör örgütlerinin zulmünden kurtarmaya gittik. Allah kahraman Mehmetçiklerimize güç ve kudret versin” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » »
1186 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.