logo

AGD Kağıthane Şubesinden Muhteşem Açılış

AGD Kağıthane Şubesinden Muhteşem Açılış

AGD Kağıthane Şubesi yeni binasına taşındı

agd kagithane acilis

Anadolu Gençlik Derneği Kağıthane Şubesi Yahya Kemal Mahallesinden, Cumartesi Günü Saat 17:00 de Sanayi Mahallesi, Sultan Selim Caddesi No: 52 adresine taşınarak muhteşem bir açılış yaptı.

Mehteran Takımı’nın verdiği konserle başlayan açılışa Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, Saadet Partisi Kağıthane Belediye Başkan Adayı Zeynel Keskin, AGD İstanbul İl Başkanı Ali Uğur Bulut ve çok sayıda vatandaş katıldı.

agd cihan kocyigit

AGD Kağıthane Şube Başkanı Cihan Koçyiğit yaptığı konuşmada Anadolu Gençlik Derneği’nin Dünya’nın en büyük sivil toplum örgütü olduğu vurguladı. 81 vilayette ve tüm ilçelerde şubesinin olduğu ifade eden Koçyiğit, Anadolu Gençlik Derneği’nin amacının; milli, manevi  ve ahlaklı bir gençlik yetiştirerek, millete ve vatana hizmet olduğunu vurguladı.

agd zeynel keskin agd selman esmerer

Mehteran Konseri ve yapılan konuşmalardan sonra AGD İl Bşk.Yrd.Muzaffer Aktürk’ün yaptığı duanın ardından Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer, Saadet Partisi Kağıthane Belediye Başkan Adayı Zeynel Keskin, AGD İl Başkanı Ali Uğur Bulut ve AGD Kağıthane Şubesi Başkanı Cihan Koçyiğit besmele çekerek açılış kurdelesini kestiler.

Açılış sonrası gelen misafirlere ikram yapıldı. Kılınan akşam namazı sonrası Merhum  Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan anısına “Erbakan’ı anmak ve anlamak” konulu bir seminer düzenlendi.

agd sınıf agd sınıflar

AGD Kağıthane Şubesi modern dizaynı, şık görünümü çok yönlü kullanım alanları ve sınıflarıyla daha iyi hizmetler vermeye yeni binasında devam edecek.

Etiketler: » » » » »
2519 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.