logo

Ağrılara Neştersiz Çözüm

Ağrılara Neştersiz Çözüm

Ağrılara Neştersiz Çözüm

 Ağrılara Neştersiz Çözüm

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Burak Bozlar, “Proloterapi” tedavi yöntemiyle felç dahil, bel ve boyun fıtığı gibi hastalıklara cerrahi müdahaleye gerek kalmadan çare buluyor.

Felçliğin yanı sıra bel ve boyun fıtıklarıyla ilgili hastalıklara artık cerrahi müdahaleye gerek kalmadan iyileştirilebiliyor.  Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Burak Bozlar, “Proloterapi” tedavi yöntemiyle dayanılmaz ağrıların tarihe karıştığını söyledi.

Uzm. Dr. Burak BozlarDr. Bozlar, Proloterapi (Betonlama) yönteminden Türkiye’de birkaç yıldan beri yararlanıldığını belirterek, “Bundan 5- 10 yıl öncesine kadar ülkemizde uygulanmayan bu tedavi yönteminde; bel–boyun fıtığına bağlı felçleri bile artık ameliyat gerektirmeden düzelebilmektedir. Hem de ilk birkaç seansta.” dedi.

Genellikle ani bir travmayla oluşan şikayetin ne kadar erken müdahale edilirse o kadar hızlı düzelebileceğini belirten Dr. Bozlar, şöyle devam etti:

“Ülkemiz için yeni olan Proloterapi yöntemi o kadar etkili ki hastanın  sonuçlarını bile değiştirmektedir. Ameliyat dışında MR sonuçlarını hızla değiştiren bir tedavi yöntemi yoktu. Ama şimdi var ki ameliyatın içerdiği hiçbir riski içermeyip; uygulamalardan sonra hasta işine gücüne hemen(aynı gün) dönebilmektedir. Ameliyat sonrası hastada 5 yıl içinde tekrarlayan fıtık ve şikayetler ortaya çıkıp tekrar ameliyat olması gerekebilmektedir. Ancak bu tedavi de ise bu risk ortadan kalkmakta ve hasta düşse bile aynı yerden fıtık oluşma olasılığı çok zayıflamaktadır. Hastalarda onların tabiri ile ‘belimi-boynumu sanki bu fıtık şikayetim olmadan önceki günlerim kadar iyi hissediyorum, annemden yeni doğmuş gibi rahat hissediyorum’ duygu ve düşünceleri oluşmaktadır.”

SÜPER DOKTOR

Uzm. Dr. Burak Bozlar, sağlık hizmetini sadece Proloterapi yöntemiyle sınırlı tutmuyor, hastanın durumuna göre kök hücre, hacamat, sülük tedavisi gibi uygulamalarla umudu tükenmiş veya azalmış birçok hastanın derdine çare buluyor.

Uyguladığı bütün tedavi yöntemleriyle ilgili önemli eğitimler aldığını belirten Uzm. Dr. Bozlar, bu eğitimler için hem zaman ayırdığını hem de maddi olarak bedel ödediğini hatırlattı. Verdiği bütün emeklerin kesinlikle boşa gitmediğini vurgulayan Uzm. Dr. Burak Bozlar, “Allah’ın izniyle bazı yeteneklerimi geliştirdim, Bu sayede, birçok hastam sağlığına kavuştu.” dedi.

Randevu ve detaylı bilgi için: 0 216 504 43 56 / 0533 767 53 94

Haber: Müslüm Aktürk / İSTANBUL

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
3971 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.