logo

AK Başkanlar Platformu Kuruldu

AK Başkanlar Platformu Kuruldu

AK Başkanlar Platformu Kuruldu

AK Partiye gönül vermiş bir grup İzmir’de referandum çalışması yapmak AK Partiye destek vermek amacı ile “AK Başkanlar Platformu”nu kurdu. Ciddi bir çalışma sergilemek için Platformun özel kıyafetlerini yaptıran AK Başkanlar Platformu üyeleri özel yaptırdıkları pantolon, tişört, şapka ve yelek kıyafetiyle dikkatleri üzerine çektiler.

AK Başkanlar Platformu sözcüsü gazeteci Ali Erturan yaptığı açıklama da AK Başkanlar Platformunu sadece referandumda değil referandum sonrası da çalışmalarıma devam edeceğini belitti. AK Başkanlar Platformunun resmi internet sitesini de kurduklarını söyleyen gazeteci Ali Erturan sözlerine şöyle devam etti “AK Partiye gönül verdik ve referandumda gönül verdiğimiz insanlara tam destek vermek istiyoruz, İzmir’de köy, köy, mahalle, mahalle, sokak,  sokak ekibimizle gezeceğiz ama rahat bir çalışma yapmak için desteğe ihtiyacımız var. Gönül verdiğimiz partiden, insanlardan destek bekliyoruz” dedi.

AK Başkanlar Platformunun çalışmalarına referandum sonrası da devam edeceklerini belirten grup sözcüsü gazeteci Ali Erturan sözlerine şöyle devam etti: AK Başkanlar Platformu, AK Parti merkez ve taşra teşkilatı içinde titri başkan olan herkesin yer alacağı bir platformdur. Genel başkanından, gençlik kolları başkanına kadar tüm yönetici kesime yer vereceğiz bu platformda. Onları tanıtacak, çalışmaları hakkında bilgi verecek röportajlar yapacağız. Tüm Türkiye sathındaki icraatları hakkında kamuoyunu bilgilendireceğiz.

Kısacası sevgili arkadaşlar, başkanından seçmenine, AK Partiye gönül verenleri bu platformda toplayacağız! AK Partiye gönül verenlerin platformu olacak AK Başkanlar Platformu.

Ve tüm Türkiye sathına yayılmış en önemli bilgi ve iletişim platformu olacak: Seçmen, oy verdiği partinin yöneticilerini daha yakından tanıyacak, yaptıkları işler hakkında detaylı bilgi alacak.

15 Temmuz günü yapılan hain darbe girişimi, ülke olarak birlik ve beraberlik içinde olmamızın önemini ortaya çıkarmıştır. Hainlerin bir daha böyle bir kalkışma içine girmemeleri için her zaman bilinçli ve uyanık olmamız, devlet içinde devlet kuran bu hainlere meydan vermemek için beraberlik ruhunu ve demokrasimizi güçlendirmemiz gerekiyor.

Ülke olarak ciddi bir dönüşüm yaşadığımız şu günlerde, daha güçlü bir demokrasiye sahip olabilmek için, hükümete olan desteğimizi ve bağlılığımızı arttırmamız şart. Bunun en önemli unsuru ise siyaset sahnesinin tüm aktörleri hakkında bilgi sahibi olmaktan geçiyor. Ancak bu şekilde demokrasimizi ileri ülkeler seviyesine çıkarabilecek hamleleri yapabiliriz.

Bu nedenle seçmenden, en üst düzey siyasetçilere kadar AK Partiye gönül vermiş olan her kesimle röportaj yapacak, yapılan icraatlar ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alacağız. Halkımızı bilinçlendirmeye yönelik yayınlarımız, konu hakkındaki düşüncelerini paylaşmalarına da olanak sağlayacak.

Bu platformun etkin şekilde işleyebilmesi için sürekli mecliste ve bakanlıklarda olacak, bakanlarla ve milletvekilleriyle röportaj yapacağız. Siyasetin nabzını tam kalbinden tutarak, kamuoyunun en çok merak ettiği soruları başbakanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize soracağız.

İl ve ilçe teşkilatlarını ziyaret edecek, başkanlarımızın kendi bölgelerindeki çalışmaları hakkında bilgi alacağız. Gençlik kollarının, kadın kollarının çalışmalarını takip ederek kamuoyunun bilgilenmesini sağlayacağız. Memleketin yararına olacak projelerin, tüm Türkiye’ye yayılmasının önünü açacağız.

Kısacası sevgili arkadaşlar, AK Başkanlar Platformu, kamuoyunu bir araya getirmekle kalmayacak, harekete de geçirecek daha iyi bir Türkiye için!

Türkiye’nin gücüne güç katacağına inandığımız bu yeni oluşuma katkıda bulunmak isteyen tüm AK Partilileri ve çoğulcu demokrasinin gücüne inanan herkesi, AK Başkanlar Platformuna ücretsiz üye olmaya davet ediyoruz” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » »
1353 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.