logo

AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkan Adayı Belli Oldu

AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkan Adayı Belli Oldu

AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkan Adayı Belli Oldu

İstanbul’da 25 İlçe başkanı görevden alındıktan sonra ilçe başkanları adayları belli oldu. AK Parti İl Başkanlığı Adem Koçyiğit’i AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkan Adayı olarak açıkladı.

AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, “Genel Merkezimizle yapılan istişareler neticesinde, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayıyla Adem Koçyiğit kardeşimiz Eyüpsultan İlçe Başkanlığımızın 6.Olağan Kongresinde ilçe Başkan adayımız olarak belirlenmiştir” dedi.

Adem Koçyiğit Kimdir?

1975 doğumlu. Aslen Erzincanlıdır. Orta öğrenimini Kağıthane İmam Hatip Lisesi’nde tamamladı. Üniversite eğitimini Amerika’da N.V.C.C. (Washington DC) NOVA College’da İşletme Yönetimi ve Organizasyonu, Temel Bilimler ve Sanat dallarında ön lisans eğitimi aldı. The American University İşletme ve Pazarlama dallarında lisans eğitimi aldı. Daha sonra Yeditepe Üniversite’sinde İşletme Yüksek Lisansı (MBA) yaptı.

2001 yılından bu yana, yaklaşık 57 yıldır Kemerburgaz’da faaliyet gösteren aile şirketleri Kum Kaynak Suyu’nda Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürmektedir. 2009 yılı Yerel Seçimlerinde siyasete atılarak birçok projeye imza attı.

2009 yılından bu yana Eyüp ve İBB Meclis Üyesi olan Adem Koçyiğit, 2011 yılından beri Eyüp Belediyesi iştiraki olan ESBAŞ A.Ş.’de ve Kemerburgaz-Göktürk ve Köylerden Sorumlu Başkan Yardımcısı görevini yürüttü.

Eski bir lisanslı güreşçi olan Koçyiğit, Eyüp Amatör Kulüpler Birliği Başkan Yardımcılığı ve Eyüpspor Asbaşkanlığı yaptı. Aynı zamanda Göktürk Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı ve Kemerburgaz Spor Kulübü Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. İyi derecede İngilizce bilen Adem Koçyiğit, evli ve bir çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi olarak AK Parti Eyüpsultan İlçe Başkanlığı 6.Olağan Kongresinin hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz. AK Parti İstanbul İl Başkanlığının aday gösterdiği Adem Koçyiğit’e muvaffakiyetler dileriz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
1579 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.