logo

AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Adayı Belli Oldu

AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Adayı Belli Oldu

AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Adayı Belli Oldu

AK Parti İstanbul İl Başkanlığına Bayram Şenocak’ın getirilmesinden ardından, teşkilatlarda değişim ve kongreler hızla sürüyor. İstanbul’da 25 İlçe başkanı görevden alındıktan sonra ilçe başkanları adayları ve kongre tarihleri belli oldu.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş’un görevden alınmasından sonra 27.02.2018 Salı günü AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığında temayül yoklaması yaptı. Kapalı zarfa 3 isim yazdırıldı. Verilen isimleri AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve AK Parti Genel Merkez MKYK değerlendirmeye aldı.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı için yazılan aday isimleri: Hüseyin Akgül, Şaban Demirel, Ünal Akgül, Yıldırım Turan, Erkan Yıldırım, Vahit Ulusoy, Mehmet Yılmaz, Kamil Özgenç, Orhan Telci ve Av.Murat Şahin olmuştu.

Hasbahçe Gazetesi Haberin Doğru Adresi

Gazetemizin istihbarat servisinin edindiği bilgiler, gene doğru çıktı. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, bu adayların dışında -sürpriz bir ismi atayacak- bilgisini sizlerle paylaşmıştık. Daha önce ilçe başkanlığı seçiminde kimin kazanabileceğini tahmin etmiştik. Şimdi de bu adayların dışında bir isim geleceğini haber verdik ve doğru çıktı.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Adayı Mevlüt Öztekin Oldu

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve AK Parti Genel Merkez MKYK değerlendirmesi sonucu; AK Parti İstanbul İl Başkanlığı bugün yaptığı açıklama ile Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin’i AK Parti Kağıthane İlçe Başkan Adayı olarak açıkladı. AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı Olağan Kongresinin ise 1 Nisan Pazar günü yapılacağı kararı alındı.

Mevlüt Öztekin Kimdir?

1981 Ordu doğumlu, aslen Sivas Koyulhisar’lı ve evlidir. İlkokulu Kağıthane’de Ortaokul ve Lise tahsilini Kağıthane İmam Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Üniversitede öğrenci fakülte başkanlığı ve gençlik teşkilatlarında aktif görevlerde bulundu.

2005-2009 yılları arasında özel sektörde yazılım mühendisi olarak çalışmıştır. 2005 – 2008 tarihleri arasında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Öztekin, 29 Mart 2009 yerel seçimlerden sonra Kağıthane ve İ.B.B Meclis Üyesi seçilmiş olup halen Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Hasbahçe Gazetesi olarak şimdiden 1 Nisan 2018 Pazar Günü yapılacak olan AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı 6.Olağan Kongresinin, ilçemiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz. AK Parti İstanbul İl Başkanlığının aday gösterdiği Mevlüt Öztekin’e muvaffakiyetler dileriz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
3962 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.