logo

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş Oldu

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş Oldu

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş Oldu

AK Parti Kağıthane 5.Olağan Kongre

İlçe kongrelerini yapmaya başlayan Ak Parti, Kağıthane İlçe Başkanlığı 5.Olağan Kongresi 05 Aralık Cuma günü Saat:16.00’da Yahya Kemal Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.

Ak Parti Kağıthane 5.Olağan Kongresi 2014

 

AK Parti Kağıthane 5. Olağan Kongrresi AK Parti Kağıthane 5. Olağan Kongrresi Yahya Kemal Kompleksi

Kongreye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay, AK Parti Dış İlişkiler Komisyon Başkanı ve İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, AKP İstanbul İl Başkan yardımcısı Selim Temurci, TBMM Anayasa Komisyon Başkanı Burhan Kuzu, AKP Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, İstanbul’un önemli ilçelerinin AKP İlçe Başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda Kağıthaneliler katıldı.

 Sami İlhan

Kongrenin açılış konuşmasını eski İlçe Başkanı Sami İlhan yaptı. İlhan, “Kağıthane İlçe başkanlığından geriye, tam teşekküllü çalışan bir teşkilat bıraktığını söyledi. Bu koltukta 5 seçim geçirdiğini belirten İlhan, 6 yıldır yürüttüğü bu görevini artık başka bir partiliye devretmek istediğini belirterek salondaki tüm partililere teşekkür etti.”

 Osman Aşkın Bak

AK Parti Dış İlişkiler Komisyon Başkanı ve İstanbul Milletvekili Osman Aşkın Bak, Kağıthane’nin modern ve gelişmiş halini kendi yönetimlerinde aldığını söyledi.

 Aziz Babuşçu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu “Delegelerimizin özgür iradelerini, bu salonda sandığa gittiklerinde yansıtmalarının önünde, hiç bir vesayet tutumunu hiç bir baskıcı anlayışı reddettiğimi, kabul etmediğimi ifade etmek istiyorum. Biz siyasette, vesayetleri ortadan kaldırmak için mücadele ediyoruz” dedi.

 Beşir Atalay

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay “Partinin il ve ilçe kongrelerinin kendi başına büyük bir değer taşıdığını belirterek, “Sizler şunun bilincinde olun. 12 yıldır siz Türkiye’yi yönetiyorsunuz, biz Türkiye’yi yönetiyoruz. Bu hareket hep birlikte yürüyor. Türkiye’nin belli bölgelerinde siyaset yapan parti değiliz. Her köşesinde, her metrekaresinde 77 milyon vatandaşımızla birlikte siyaset yapıyoruz” diyerek konuşmasına son verdi.

Beşir Atalay-Sami İlhan Aziz Babuşçu-Sami İlhan

Ak Parti Kağıthane Eski İlçe Başkanı Sami İlhan tarafından kongreye katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’ya birer çiçek ve hediye takdim edildi.

 Orhan Telci Kamil Özgenç

Protokol konuşmalarından sonra kürsüye gelen Orhan Telci ve Kamil Özgenç 5’er dakikalık seçim konuşmalarını yaptıktan sonra diğer adaya sözü bıraktılar.

Faruık Gökkuş

Av. Faruk Gökkuş yaptığı seçim konuşmasında” Bugün, parti içindeki bu güçlü dayanışma ve beraberlik felsefesini daha ileriye taşımak ve yine birlik içinde Yeni Türkiye’nin inşasına hizmet etmek için, kadın kollarımızdan gençlik kollarımıza her kesimi, her fikri kucaklayan kapsayıcı bir felsefeyle ve bir niyet beyanı ile karşınızdayız” dedi. Gökkuş, Bizlerin çabası, ilçemizin kalkınması, ilçemizin kalkınması Ak Partimizin başarısı, bu da kuşkusuz Türkiye’mizin başarısı anlamına geliyor dedi.

 İlçe Başkanı Sami İlhan Av-Faruk Gökkuş

Meryem Karaköse Şaban Demirel

Orhan Telci Oy Hüseyin Akgül

Konuşmaların ardından, Saat 20.00’de oylamaya geçildi. AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı 5.Olağan Kongresine Beyaz Liste ile Av.Faruk Gökkuş, Mavi Liste ile Orhan Telci ve Sarı Liste ile Kamil Özgenç aday olarak katıldı. 416 delegenin oy kullandığı seçim  sonunda Beyaz Liste ile Av. Faruk Gökkuş 256 oy alarak ilçe başkanı seçildi.

Ak Parti Kağıthane Kongre Oy Sonuçları

Seçimlerde diğer adaylardan Orhan Telci 131 oy, Kamil Özgenç 27 oy alırken 2 oyda geçersiz sayıldı.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş

Seçim sonucunda salondakilere seslenen Faruk Gökkuş, tüm delegelere ve Kağıthaneli tüm partililere teşekkür ederek “Kim kazanırsa kazansın, birlik ve beraberlik içinde olacağız. Sami İlhan’dan aldığımız bayrağı daha ilerilere taşıyacağız” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Av. Faruk Gökkuş’u tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
7426 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.