logo

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Kim Olacak?

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Kim Olacak?

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Kim Olacak?

AK Parti İstanbul İl Başkanlığına Bayram Şenocak’ın getirilmesinden ardından, teşkilatlarda değişim olacak mı beklentisi yanıtını buldu. AK Parti’de “metal yorgunluğu” değişikliğinde sıra İlçe Başkanlıklarına geldi.

AK Parti İstanbul il Başkanlığında yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrası 39 ilçenin 14’üyle devam kararı alındı. 25 İlçe başkanı ise görevden alındı. 25 İlçe başkanı İl binasına giderek istifa dilekçesini sundu.

25 İlçe Başkanı içinde olan AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş Nisan ayında yapılacak olan Kongreye kadar başkanlık görevine devam edecek. 

Konu hakkında görüş aldığımız Av.Faruk Gökkuş “İnancım o dur ki, önümüzdeki günlerde görevi devralacak kardeşimiz, Kağıthane’deki bu başarı çıtasını çok daha yukarılara taşıyacaktır ve bizler de bu davanın bir neferi olarak her zaman yanlarında olacağız” dedi.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı, bir hafta içinde belli olacak

27.02.2018 Salı günü AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığında temayül yoklaması yaptı. Kapalı zarfa 3 isim yazdırıldı. Verilen isimleri AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve AK Parti Genel Merkez MKYK değerlendirmeye aldı.

Aldığımız bilgilere göre AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı için yazılan aday isimleri:

Hüseyin Akgül
Şaban Demirel
Ünal Akgül
Yıldırım Turan
Erkan Yıldırım
Vahit Ulusoy
Mehmet Yılmaz
Kamil Özgenç
Orhan Telci
Av.Murat Şahin

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı her ne kadar temayül yoklaması yapsa da Kağıthane’den bir çok ismin karar vericilerin masasında olduğu da iddialar arasında.

Kağıthane’ye Sürpriz Bir İsim mi Geliyor?

Gazetemizin istihbarat servisinin edindiği bilgiye göre; AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, bu adayların dışında sürpriz bir ismi atayacağı bilgisine ulaştık. Hasbahçe Gazetesi olarak yanılabiliriz de. Lakin daha önce ilçe başkanlığı seçimlerde kimin kazabileceğini tahmin etmiştik. Bakalım şimdi de edindiğimiz bilgi doğru çıkacak mı?

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı kim olacak bekleyip göreceğiz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
3230 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.