logo

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı, Mevlüt Öztekin Oldu

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı, Mevlüt Öztekin Oldu

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı, Mevlüt Öztekin Oldu

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı 6.Olağan Kongresi 1 Nisan Pazar günü Saat: 14.00’da Yahya Kemal Spor Salonunda gerçekleştirildi. Mevlüt Öztekin delegelerin 339 oyunu alarak başkan seçildi.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığının 6. Olağan Kongresi, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Divan heyeti oluşturularak faaliyet raporu ve mali rapor ibra edildi.

Kongreye, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AK Parti MKYK Yedek Üyesi Salih ÇAĞDAŞ, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Taha Ayhan, İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır, Aziz Babuşçu, Ekrem Erdem, Haydar Ali Yıldız, Burhan Kuzu, Şirin Ünal, Ahmet Hamdi Çamlı, Durmuş Ali Sarıkaya, Hüseyin Bürge, Gümüşhane Milletvekili Hacı Osman Akgül, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, AK Parti Şişli İlçe Başkanı Ömer Fuat Günday, AK Parti Beşiktaş İlçe Başkanı Ferşat Yıldırım, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Bahattin Ünver, AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk, 15 Temmuz Şehit yakınları ve gazileri, STK Başkanları, Muhtarlar, yerel basın ve Kağıthaneliler katıldı.

Kongrenin açılış konuşmasını eski İlçe Başkanı Av.Faruk Gökkuş yaptı. Gökkuş katılım gösterenlere teşekkür ettikten sonra “Partimizin 6.Olağan Kongresinin hayırlı olmasını diliyorum. Görevim boyunca Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yurtta ve dünyada yürüttüğü zorlu mücadelesinin vazifesini layıkı ile yerine getirerek kolaylaştırmaya gayret ettik. Şimdi ilçe başkanlığını yerel yönetimlerde vazife almış dürüstlüğü ve teşkilata bağlılığı konusunda en ufak şüphemiz olmayan bir kardeşime devredeceğim. Tüm çalışma arkadaşlarım ve Kağıthaneliler ben sizlerden razıydım. Allah’ta sizlerden razı olsun. Haklarınızı helal edin. Allah’a emanet olun” dedi.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise “AK Parti 6.Olağan Kongresinin hayırlara vesile olmasını diliyorum. Faruk Gökkuş başkanımızı hem çalışmalarından hem de bu kongre hazırlıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Bayrağı devir alacak başkanımıza ve yönetimine de başarılar diliyorum. Hayırlı çalışmalar diliyorum” dedi.

Bakanların ve milletvekillerinin konuşmalarından sonra oylamaya geçildi. Delegelerin 339 oyunu alan Mevlüt Öztekin AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı seçildi.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kağıthane’mizin 6. Olağan Kongresini tamamladık. Emeklerinden dolayı İlçe başkanımız Faruk Gökkuş’a ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Şimdi bizim bir hedefimiz var; aldığımız sancağı yukarıya taşıyacağız ve bunun da sözünü veriyoruz. İnşallah 2019 seçimlerinde hem yerel seçimde hem de genel seçimde oylarımızı çok çok yukarı çıkartmayı hedefliyoruz. O yüzden de Cumhurbaşkanımızın tek talimatı olan “kapı kapı gezmeye var mısınız” sözünü yerine getireceğiz inşallah. Tüm ekimizle, yönetimimizle biz buna ant içtik. Bu saatten sonra da çalınmayan kapı, girilmeyen ev bırakmayacağız. İnşallah 2019 seçimlerinden başarılı bir şekilde çıkacağız. Cumhurbaşkanımızı da tekrar Türkiye Cumhuriyetimizin başına geçireceğiz. Yeni yönetimimize başarılar diliyorum. Kadın kolları, gençlik kollarına ve mahalle teşkilatlarıma çok teşekkür ediyorum. Bizim kurduğumuz yönetim anlayışımız şu; eğer listeye dikkat ederseniz 2002 yılından bugüne her dönemden çalışma arkadaşlarımız var, gençlerimiz var, kadınlarımız var, mahalle başkanlarımız var, STK’larımız var. Hepsine de yer verdik. İnşallah Kağıthane nüfusu 450.000 kişi hep beraber biz bu yola baş koyduk. Bismillah diyoruz. Hayırlı olsun diyorum” dedi.

Kongre çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

İlçe Yönetim Kurulu Asil Üyeler:

Başkan Mevlüt Öztekin, Ahmet Balcı, Erkan Yıldırım, Erol Gürbüz, Eyüp Delibaş, Fatih Yakut, Fatma Zehra Yerişenoğlu, Hüseyin Gürsoy Güleryüz, İrfan Tufan, M.Talha Taflan, Memduh Arslan, Mesut Güven, Musa Alibaşoğlu, Mustafa Bilgin, Necip Kumandaveren, Nermin Külahlı, Niyazi Kütük, Nuran Sevinç, Orhan Telci, Ömer Kuş, Rıza Karamanlı, Samet Sever, Sena Mecit, Sevinç Aktosun, Tansu Sevinç

İlçe Yönetim Kurulu Yedek Üyeler:

İhsan Aktürk, Tuğrul Naçar, Ferhat Şahin, Ali Topbaç, Sezgin Batıgün, Hüseyin Koç, Erhan Temür, Rafet Yüksel, Suat Aydın, Sabit Sevencan, İbrahim Öztürk, Zekeriya Eser, Hüseyin Aydilek

İl Delegesi Asil Üyeler:

Mevlüt Öztekin, Faruk Gökkuş, Fazlı Kılıç, Meryem Karaköse, Fatih Akın, Ethem Sancak, Sami İlhan, Seyit Ahmet Çandır, Meryem Tekbıyık, Necmettin Gündoğdu, Sümeyye Uygun, Osman Savul, Nadir Uzun, Burhan Aydoğan, Tuğba Çelik, Temel Başalan, Sedat Özdemir, İlker Avcı

İl Delegesi Yedek Üyeler:

Nazmi Toro, Şadi Kılıç, Ali Güler, İbrahim Bulut, Mehmet Yılmaz, Mustafa Karamahmutoğlu, Zülal Özdemir, Zeynep Şişman, Zeynep Gökgöz

Hasbahçe Gazetesi olarak AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Mevlüt Öztekin’i tebrik ediyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
4989 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.