logo

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığında En Güçlü Aday Mevlüt Öztekin

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığında En Güçlü Aday Mevlüt Öztekin

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığında En Güçlü Aday Mevlüt Öztekin

1 Nisan Pazar Günü Saat:14.00’da Yahya Kemal Spor Salonunda yapılacak olan Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı 6.Olağan Kongre başkanlık seçiminde adaylar belli olmaya başladı.

AK Parti Kağıthane ilçesinde başkanlık yarışı kızıştı. Aday adayları arasındaki yarış kızışırken; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile AK Parti İstanbul İl Başkanlığı, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığına Aday olarak Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin’i gösterdi.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığına Aday olarak Kağıthane Belediye Başkan Yardımcısı Mevlüt Öztekin’i gösterdikten sonra AK Parti İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan isimler Yavuz Mengi ve Hüseyin Akgül oldu.

Mevlüt Öztekin teşkilat ve Kağıthaneliler tarafından sevilen bir isim

AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı iki dönem meclis üyeliği ve iki dönemdir Kağıthane Belediye Başkan Yardımcılığı yapmakta olan Mevlüt Öztekin teşkilat ve Kağıthaneliler tarafından sevilen bir isim. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın adayı olan Mevlüt Öztekin’in ilçe başkanlığı için adı ağır basıyor. Genç ve tecrübeli kişi olan Mevlüt Öztekin’in Kongrede başkan seçilmesi sürpriz olmayacak gibi gözüküyor.

Konu hakkında görüş aldığımız AK Parti Kağıthane Başkan Adayı Mevlüt Öztekin, “1 Nisan Pazar günü Saat:14.00’da 6.Olağan Kongremiz gerçekleştireceğiz. Kongreye kadar AK Parti kriterlerine uygun yönetimimizi hazırlıyoruz. Rabbim kongremizi hayırlara vesile kılsın. Kongremize tüm halkımızı davet ediyorum” dedi.

Mevlüt Öztekin Kimdir?

1981 Ordu doğumlu, aslen Sivas Koyulhisar’lı ve evlidir. İlkokulu Kağıthane’de Ortaokul ve Lise tahsilini Kağıthane İmam Hatip Lisesinde tamamladıktan sonra Doğu Akdeniz Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. Üniversitede öğrenci fakülte başkanlığı ve gençlik teşkilatlarında aktif görevlerde bulundu.

2005-2009 yılları arasında özel sektörde yazılım mühendisi olarak çalışmıştır. 2005 – 2008 tarihleri arasında AK Parti İstanbul Gençlik Kolları İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunan Öztekin, 29 Mart 2009 yerel seçimlerden sonra Kağıthane ve İ.B.B Meclis Üyesi seçilmiş olup halen Belediye Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.

Hasbahçe Gazetesi olarak 1 Nisan Pazar günü yapılacak olan AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı 6.Olağan Kongresi’nin ilçemiz için hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » »
7864 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.