logo

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığında En Güçlü Aday Necmettin Gündoğdu

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığında En Güçlü Aday Necmettin Gündoğdu

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanlığında En Güçlü Aday Necmettin Gündoğdu

Necmettin Gündoğdu 

Aralık ayı içerisinde yapılacak olan Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanlığı seçiminde adaylar belli olmaya başladı.

Ak Parti Kağıthane ilçesinde başkanlık yarışı kızıştı. Aday adayları arasındaki yarış kızışırken il teşkilatı henüz karar veremedi. Netleşmesi beklenen adaylık için Necmettin Gündoğdu ismi üzerinde durulmaya başlandı.

Ak Parti Gençlik Kolları kurucuları arasında yer alan ve İlçe Başkan Yardımcılığı, bir dönem Meclis Üyeliği ve iki dönemdir Ak Parti Ana Kademe İlçe Başkan Yardımcılığı ve Teşkilat Başkanlığı yapan Necmettin Gündoğdu teşkilat tarafından sevilen bir isim.

İlçe temayül yoklamasında ilk sıralarda yer alan Gündoğdu’nun ilçe başkanlığı için adı ağır basıyor. Genç ve tecrübeli kişi olan Necmettin Gündoğdu’nun adı her an açıklanması sürpriz olmayacak gibi gözüküyor.

 Necmettin Gündoğdu vefa

Necmettin Gündoğdu Kimdir?

Gümüşhane Aşağı Yuvalı Köyü Dernek Kurucu Yöneticiliği, İstanbul Gümüşhaneliler Derneği başkan yardımcılığı, RP Gençlik Kolları Sanayi Mahallesi Temsilciliği, 2001 Ak Parti Sanayi Mahallesi kurucu yönetimi, 2001 Ak Parti Kağıthane İlçe Gençlik Kolları kurucu yönetimi ve 3 yıl ilçe teşkilat başkanlığı, 2004’te AK Parti Meclis Üyeliği, 2008-2014 yılları arası Ana Kademe Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundu. Kağıthane İmam Hatip Lisesinden mezun okudu. 2007’de Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesini bitirdi. GÜNDOĞDU,1973 doğumlu evli ve 3 çocuk babasıdır.

Hasbahçe Gazetesi olarak şimdiden Ak Parti Kağıthane ilçe teşkilatının Aralık ayı içerisinde yapılacak kongresi ilçemiz için hayırlı olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
5241 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.