logo

24 Şubat 2014

Ak Parti Meclis Üyelerini Yahya Kemal Spor Kompleksinde Tanıttı

Ak Parti Meclis Üyelerini Yahya Kemal Spor Kompleksinde Tanıttı

Ak Parti Meclis Üyelerini Yahya Kemal Spor Kompleksinde Tanıttı

akp meclis üyeleri

AK Parti Kağıthane Teşkilatı, 30 Mart yerel seçimlerinde aday olan Belediye Meclis Üyesi Adaylarını bir törenle tanıttı.

Yahya Kemal Spor Kompleksi tamamlandıktan sonra ilk kez Ak Partinin aday tanıtım programına ev sahipliği yaptı. AK Parti Kağıthane Teşkilatı 30 Mart yerel seçimlerinde aday olan Belediye Meclis Üyesi Adaylarını Yahya Kemal Spor Kompleksinde Kağıthanelilerin karşısına çıkardı.

Geceye AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Baha Öğütken, İlçe Başkanı Sami İlhan, İlçe Yöneticileri, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Başkan yardımcıları, Belediye Meclis Üyesi Adayları, Eski İlçe Başkanı Seyit Ahmet Çandır, Dernek Başkanları, Mahalle Muhtarları ve listeye giremeyen meclis üyeleri ile yaklaşık üç bin vatandaş katıldı.

Aday tanıtım törenine istiklal marşının okunmasıyla başlandı. Recep Tayyip Erdoğan’ın siyasi hayatını konu alan bir sinevizyon ve Kağıthane Belediyesinin yaptığı hizmetleri tanıtan bir sinevizyon gösterimi Kağıthanelilere tanıtıldı.

Programda konuşma yapan Ak Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan davetlilere hoş geldiniz konuşması yaptıktan sonra, topluma ne kadar faydalı icraatlar varsa hepsini gerçekleştirdik dedi.

akp meclis üyeleri baskan

Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ise yaptığı konuşmasında, Kağıthane’de on yıl içersinde yapılan hizmetleri anlattı.

AKP Milletvekili Ahmet Baha Öğütken ise, Kağıthanelilerden Ak Parti’ye destek sözü isteyerek, bizler sadece Kağıthane için çalışmayacağız. Recep Tayyip Erdoğan adına sizlerden çalışma istiyoruz dedi.

Konuşmalardan sonra Ak Parti Kağıthane Belediye Meclis Üyesi Adayları, tek tek sahneye davet edilerek Kağıthanelilere tanıtıldı. Topluca çekilen resimlerden sonra program sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » »
1512 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.