logo

Alperen Ocaklarından Mülki Erkana Ziyaret

Alperen Ocaklarından Mülki Erkana Ziyaret

Alperen Ocaklarından Mülki Erkana Ziyaret

kagithane alperen ocaklari kaymakam ziyaret

Kağıthane Alperen Ocakları Kağıthane Kaymakamı A.Akın Varıcıer ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yolcu’ya makamlarında bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette Ocak Başkanı Yusuf Karademir, ocak yöneticileri ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Basın Danışmanı Tolga Aral yer aldı.

Kağıthane ilçesinin genel sorunları, özellikle gençlik sorunlarının konuşulduğu ziyarette karşılıklı bilgi ve fikir alışverişinde bulunuldu. Hoş bir sohbet ortamında geçen ziyarette Yusuf Karademir; ‘’Alperen Ocaklarının yaptığı faaliyetlerden bahsederek elimizden geldiği kadar içinde bulunduğumuz topluma yararlı olmak kaygısıyla programlarımızı gerçekleştiriyoruz’’ dedi.

Muhsin Yazicıoglu KulliyatiKaymakam A. Akın Varıcıer ; ‘’özellikle gençliğimizin bugünkü içine düştüğü olumsuz durumun rehabilite edilmesi için, devlet olarak üstümüze düşen görevi yapmaya çalışıyoruz. Ama burada en önemli rolün halkın da işin içine girmesi ve toplum olarak bu meseleye sahip çıkmasıdır. Bu noktada işte siz Sivil Toplum Kuruluşlarına çok önemli görevler düşmektedir. Bu noktada çalışmalarınızın hayırlara vesile olmasını temenni ederim ve şahsıma gerçekleştirdiğiniz bu ziyarette dolayı teşekkürlerimi ifade ederim’’ dedi.


Ziyaret sonunda Yusuf Karademir Kağıthane Kaymakamı Varıcıer’e Araştırmacı-Yazar Hakkı Öznur’un kaleme aldığı ve 1625 sayfa 3 ciltten oluşan ‘’Muhsin Yazıcıoğlu Külliyatı’’nı hediye etmiştir.

Kağıthane Alperen Ocakları aynı gün, yaklaşık bir ay önce Kağıthane İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Mustafa Yolcu’yu makamında ziyaret etti. Yolcu’ya yeni görevinde başarılar dileyen Ocak Başkanı Karademir ülkemizin birliği, devletimizin bölünmez bütünlüğü konusunda emniyet teşkilatımızın çok önemli bir kurum olduğunu söyledi.

kagithane alperen ocaklari emniyet ziyaret

Emniyet Müdürü ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek polisimiz gece gündüz 24 saat siz vatandaşlarımızın huzuru için görevlerinin başında olduğunu söyledi.

 

Etiketler: » » » » » » »
2027 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.