logo

23 Nisan 2014

Amatör Kulüplere ve Sporculara Malzeme Dağıtımı Yapıldı

Amatör Kulüplere ve Sporculara Malzeme Dağıtımı Yapıldı

Amatör Kulüplere ve Sporculara Malzeme Dağıtımı Yapıldı

sporculara malzeme yardımı

Kağıthane Belediyesi, ilçede yer alan amatör kulüpler ile ferdi sporculara yapılan törenle malzeme yardımı yaptı.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Kağıthane Belediyesi Nikah Salonunda yapılan malzeme dağıtım töreninde sporcularla buluştu. Başkan Kılıç’ın yanı sıra Kâğıthane Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Hasan Cevahir, siyasi parti temsilcileri, Kağıthane Belediye Başkan Yardımcıları, Sivil Toplum Platformu Başkanı Musa Can, TFF İstanbul İl Başkan Yardımcı Ufuk Tatar, Kağıthane’de Amatör Spor Kulüplerin Başkanları, STK yönetici ve üyeleri, oda başkanları, muhtarlar, sporcular ve sporcu aileleri de katıldı.

Törende konuşan Başkan Kılıç, “Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz amatör futbol, basketbol takımlarımız, ferdi sporcu ve kulüplerimize ödül töreninin bir yenisini daha gerçekleştiriyoruz. 1960 yılından beri Kağıthane’de yaşayan ve sporla iç içe olan birisi olarak başkanlarımızla aynı mahallede top oynadığımız yıllar oldu” diyerek gençlik yıllarında sporla iç içe yaşadığı yıllarda spor alanları yokluğu nedeniyle yaşadıkları zorlukları anlattı.

Başkan Kılıç, “Biz hep toprak sahalarda top oynadık. 2006 yılında ilk çim sahamıza kavuştuk. Kağıthane 8 çim sahaya sahip bir ilçe oldu. Çim sahalarımız gerçekten çok güzel ve kaliteli. Bunların yanında kapalı spor alanları, ferdi sporcularımızın çalışabileceği alanlar var. Kağıthane’de 2’inci spor kompleksimiz de hizmete açıldı. Bunların yanında çocuklarımız için oluşturduğumuz çocuk parkları da var. Hamidiye Mahallemizde de  bugünlerde yeni bir kapalı havuz inşaatına başlayacağız. Böylece ilçemizde 3 tane yüzme havuzumuz olacak” diyerek, “Nereden nereye geldik” şeklinde konuştu.

amatör kuluplere malzeme yardımı

Kağıthane’de yapılan spor yatırımlarını yokluktan bolluğa geçtik  şeklinde tanımlayan Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Hasan Cevahir, “Bu kalabalığı görünce heyecanlandım. Bugün çok güzel bir kalabalık var. Biz günden güne büyüyen bir aileyiz. Başta Başkanımız Fazlı Kılıç’a ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan 10 sene önce idman yapacak saha bulamıyorduk. Şimdi o kadar rahatlamış durumundayız 8 tane pırıl pırıl çim sahamız oldu. Yokluktan bolluğa geçtik” şeklinde konuştu.

kuluplere malzeme dağıtımı

Konuşmaların ardından amatör kulüpler ile ferdi sporculara malzeme dağıtımı yapıldı.

 

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
1405 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.