logo

Asr-ı Saadet Gençlik Derneği Açıldı

Asr-ı Saadet Gençlik Derneği Açıldı

Asr-ı Saadet Gençlik Derneği Açıldı

Asrı Saadet Derneği 4

 

Sanayi Mahallesi, Sultan Selim Caddesi, Tadilat Sokak’ta açılan Asr-ı Saadet Gençlik Derneği; İslam’a ve insanlığa hizmet etmek isteyen, bu işe gönül vermiş birkaç gönül adamının çabalarıyla kurulmuş bir dernek. Günümüz gençliğinin korkulu rüyası olan uyuşturucu illeti ile bire bir mücadele eden ve gençlerimizi bu zehrin tuzağından kurtarmaya çalışan bir dernek olması yönüyle kendisini diğer derneklerden farklı kılıyor.

Asr-ı Saadet Derneği 3 Asrı Saadet Derneği 6

Dernek yönetim kurulunun başında ise bu işe gönül vermiş Yücel Öztop ve Ahmet Güler bulunuyor. Yakın zaman içerisinde kurulmalarına rağmen hızla yol aldıklarını belirten Ahmet Güler;  “İslam fıtratı üzerine kurulmuş ve bu yolda ilerleyip insanlarımızın dinini daha güzel yaşamaları için çaba göstermeyi amaç edindik. Bizlere her türlü destek veren yönetim kurulunda görev almış veya almamış gönül dostlarımızın sayesinde her geçen gün genişliyor, büyüyor ve buna bağlı olarak da insanlarımızın derneğimize olan ilgisi ve saygısı da artıyor” dedi.

Aynı amaç doğrultusunda hareket eden pek çok organizasyonun da olduğunu belirten Yücel Öztop, “diğer derneklerin, cemaat ve toplulukların da başarılı olması için dua ettiklerini, çünkü amacın kutsal olduğunu belirtti.

Asr-ı Saadet Derneği

Dernek çalışmaları altında; ilmihal ve hadis dersleri düzenlediklerini ve bu derslerle gençlere faydalı olmaya çalıştıklarını belirten yöneticiler, geçtiğimiz ramazan ayı boyunca düzenledikleri iftar programları ile gerek mahalle içerisinden gerekse de mahalle dışından yüzlerce misafir ağırladıklarını ve iftarlarını hep birlikte açtıklarını belirtiler.

Asr-ı Saadet 1

Gerçekleştirdikleri futbol, yüzme gibi spor ve gezi programları ile sosyal yönlerini ortaya koyan ve gençlere temas eden dernek yönetimi büyük bir azim ve hırs ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Hasbahçe Gazetesi olarak yeni kurulan ve mübarek bir amaç uğruna hizmet eden derneğimize başarılar diliyor, tüm mahallemiz, Kağıthane’miz nezdinde Tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyoruz.

Etiketler: » » » » » » » »
3941 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.