logo

Av.Dr.Bulut Müslüm Gezer’e Fahri Doktora Unvanı Verildi

Av.Dr.Bulut Müslüm Gezer’e Fahri Doktora Unvanı Verildi

Av.Dr.Bulut Müslüm Gezer’e Fahri Doktora Ünvanı Verildi

T.Hukukçular Birliği Federasyonu Genel Başkanı ve Uluslararası Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Hukuk İşleri Başkanı Av.Dr.Bulut Müslüm Gezer’in Türkiye’de ve hukuk camiasında yapmış olduğu üstün çalışmalarından dolayı, Almanya Freud Üniversitesi ve Kosova İ. Balkan Üniversitesi tarafından kendisine fahri doktora unvanı verildi.

Konu hakkında görüş aldığımız Av.Dr.Bulut Müslüm Gezer, “Bizleri bu unvana layık gördükleri için Almanya Freud Üniversitesi ve Kosova İ. Balkan Üniversitesi’ne teşekkür ediyorum” dedi.

Gezer, “Hukukçular haklıyı haksızdan ayırırken, en az bir sarraf kadar hassas olmalıdır. Sarraf elindeki altını en küçük zerresine kadar tartar, hesabını ona göre yapar. Hukukçular da önlerine gelen uyuşmazlıklarda adeta bir sarraf gibi terazi kurar ve konu ile ilgili her şeyi terazinin kefelerine koyarak tartar ve bu suretle adil bir karar vermeye çalışır. Hukukçunun yapacağı en küçük bir yanlış, telafisi mümkün olmayan hak kayıplarına yol açmaktadır. O sebepledir ki idealist bir hukukçu ölçümlemesini terazilerin en hassası ile yapmalıdır ve kararını ona göre oluşturmalıdır” dedi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » »
2551 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.