logo

Aydan Çakır: Erken Seçim Kararı 15 Temmuz Darbe Girişimini Bozan 2200 Yıllık Üst Aklın Kararıdır

Aydan Çakır: Erken Seçim Kararı 15 Temmuz Darbe Girişimini Bozan 2200 Yıllık Üst Aklın Kararıdır

Aydan Çakır: Erken Seçim Kararı, 15 Temmuz Darbe Girişimini Bozan 2200 Yıllık Üst Aklın Kararıdır

Kurtlar Vadisi, Diriliş Ertuğrul, Muhteşem Yüzyıl, Veda ve Reis gibi dizilerde oynayan ve halen bir Mehmet Akif Ersoy Hikayesi olan “SÜRGÜN” adlı tiyatro oyununda Hilmi Bey karakterinde rol alan ünlü oyuncu Aydan Çakır, Hasbahçe Gazetesine gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu…

Çakır, 38 yıllık sanat hayatında Kurtlar Vadisi, Diriliş Ertuğrul, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde oynadı. Cumhurbaşkanlarımızla ilgili Veda ve Reis filmlerinde rol alan tek oyuncu olma özelliğinin yanı sıra, toplamda 200’e yakın dizi ve sinemada görev alan Aydan Çakır, ekranlara verdiği arayı Payitaht dizisinde rol aldığı Papaz Galipyan rolüyle start verdi.

Aydan Çakır, Afrin başta olmak üzere yurdumuz üzerinde oynanan, oynanmak istenen oyunlarla ilgili şu açıklamaları yaptı:

Erken Seçim Kararı, 2200 Yıllık Üst Aklın Kararıdır

18 Nisan; ABD, İngiltere, Fransa ve gayri meşru çocukları terörist rejimin Ortadoğu üzerindeki planlarına vurulan büyük darbe; Erken Seçim Kararıdır. Siyonizm’in Ortadoğu ve Suriye üstünde ülkemizi zora sokacak, parçalanmaya sürükleyecek planları boşa çıkarmak için erken seçim kararı alınmıştır.

BM bağlı OPWC memurları daha Suriye’ye yeni gelmişken bir gün sonra yani 14 Nisan’da 7 yıl önce kurdukları DEAŞ ve türevleriyle zulüm ve kaos oluşturan küresel katiller, Müslümanlara Miraç Kandili gecesi, Esad üstünden mazlum Suriye halkının üzerine bomba yağdırdı. Ardından Fransız Macron “Rusya ile Türkiye’nin arasını açtık” açıklaması, asıl amaçlarının Esad olmadığını da göstermiştir.

Suriye’nin parçalanması demek, Türkiye’nin parçalanması demektir. Bunu elbette ki 2200 yıllık üst akıl bilmektedir. 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin başarıya ulaşmasını engelleyen üst akıl yine devreye girerek Devlet Bahçeli üzerinden düğmeye basmıştır. Erken seçim kararı aldırarak, küresel katillerin oyunlarını bozacak kapıyı açmıştır. Şimdi karar milletin.

Ya Suriye’nin Kara Öküz gibi parçalanmasına seyirci kalıp sıranın yurdumuza gelmesini bekleyeceğiz ya da Küresel katiller topluluğu vahşi batının, İhtiyar Aslan gibi yok oluşuna karar vereceğiz.

Hürriyet Kahramanları kaçarak ülkeyi terk ettiler

“Dün nasıl ki Sultan 2. Abdülhamit Han Jön Türkler tarafından bir darbe ile tahttan indirildiğinde İttihat ve Terakki’ye bıraktığı devletin yüz ölçümü Adriyatik’ten Basra Körfezi’ne, Karadeniz’den Afrika’nın kum çöllerine kadar yaklaşık 6 milyon km kareye ulaşıyordu. İttihatçılara bir yangın, bir enkaz değil, 30 milyonu aşan nüfusuyla büyük bir ülke ve modernleşme çalışmaları devam eden bir ordu bırakmıştı. Dış borçları azaltmış, devlet ekonomisini büyük ölçüde toparlamıştı. Vaktiyle Abdülhamid idaresine bayrak açan ve “Hürriyet Kahramanı” ilan edilen ittihatçılar ise 9 yılda koca imparatorluğu paramparça etmiş, Mondros Ateşkesi sonrası Kasım 1918’de kaçarak ülkeyi terk etmişlerdi.

ÜMİTSİZLİK İYİCE ARTTI

Mayıs 1919’un 14’ünde ise Yunanlılar İngilizlerin kışkırtma ve desteği ile İzmir’e çıkmıştı. Bu gelişme, son 10 yıldır sürekli kayıplar veren milletin ümitsizliğini iyice artırmıştı. Bitkin ve harap düşmüş halkı, yeniden harekete geçirecek, onları cepheye gönderecek azim ve inancın ortaya konulması kaçınılmazdı. Kısa süre sonra da Osmanlı’yı Anadolu’ya hapsetme amaçlı işgaller başlamış, düşman iki yıl içerisinde Ankara yakınlarına kadar ilerlemişti. Tüm işaretlerin batılılaşmanın devam edeceğini göstermesi, dahası bunların dayatmaya dönüşeceğinin anlaşılması üzerine hayal kırıklıkları da git gide artacaktı. Milli Mücadele hareketi tüm hızıyla devam etmekte Arzu Mevut, “Büyük İsrail” hülyasına razı olmadığı için çıkarılan 1.Dünya Savaşı, iktidardan indirilen bir lider, parçalanan bir devlet yetmedi,  2. Dünya Savaşı çıkarıldı. Arzu Mevut hayali daha da devam ediyor.

TEK SORUMLUSU ESAD

Bugün de “Dinler Arası Diyalog masalının Gargamel’i” Papanın önünde diz çöküp elini öpen, kelime-i tevhitten “Muhammed, Allah’ın kulu ve Resulüdür” cümlesini çıkaran o hain 15 Temmuz darbe kalkışmasıyla yurdumuzu parçalama teşebbüsünde bulunmuştur.

Mekânları cennet olsun, birçok şehit vermemize rağmen hamdolsun başarılı olamamışlardır. Halkına uyguladığı yanlış politikalar nedeniyle bugün için açıkça ortada olan “ABD ve Siyonist rejimin, işbirlikçilerinin taşeronları konumundaki DEAŞ’ın bölgeye yerleştirilmesinin sorumlusu Esad’dır.

HEDEF BÜYÜK İSRAİL

DEAŞ’ın başarısızlığı sonrasında güya Kürdistan hayaliyle kandırılan PYD, YPG  gibi yine siyonizm taşeronları Afrin ve Münbiç’te binlerce tırla silahlandırılmış yurdumuza yönelik saldırı planlarına hız vermişler bizleri nefsi müdafaaya zorlayıp Afrin’e girmek zorunda bırakmışlardır. Emperyalist, Evangalist  ABD ve İngiltere ile gayri meşru çocuğu İsrail’in taktiği “Tavşana kaç tazıya tut” olmuştur. Önce DEAŞ’ı kurup bölgeye yerleştirmiş,  bunlar yok denecek kadar azalıp ortadan kaldırılmış olmasına rağmen bunlarla mücadele bahanesiyle başkaca taşeronlar, PYD ve YPG silahlandırılmıştır! Hayalleri Kürdistan iken arkalarındaki güçlerin hedefi büyük İsrail’dir. Babası ve dedesi hamam olan Kral Marx’ın “Komünizm” tehlikesine karşı yurdumuzu korumak bahanesi ile girmiş olduğumuz “NATO”  ülkelerinin ve ABD’nin yurdumuzdaki üslerinin bulunduğu bölgelere baktığımızda adeta Büyük İsrail hayalinin sınırlarını koruyacak şekilde yerleşmiş olduklarını görürüz! Oysa bir komünizm tehlikesi varsa Karadeniz ve Doğu Karadeniz Bölgesi’ne  yerleştirilmiş olması gerekmez miydi? ABD’nin eliyle gerçekleştirilen 1980 darbesinden bu yana hız kazanan malum terör örgütünün silahlarına baktığımızda büyük bir kısmı bu NATO ülkelerine ve Siyonist rejime aittir. Bugün bile bizlere satmadıkları silahları bu terör örgütlerinin elinde görmemiz mümkün. Son olarak yine NATO’da müttefik olduğumuz Çekya’da gözaltına alınan PYD başkanlarından Salih (gayri) Müslim ülkemize teslim edilmesi gerekirken serbest bırakılmıştır. Hani biz müttefiktik.

Şimdilerde zaman milli mücadele yıllarının  ruhuyla içerideki ajan ve hainlerle dışarıdaki düşmanlarla mücadele etme o düşmanların oyunlarını bozma zamanıdır!

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
6142 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.