logo

AYSİNA GİYİM ŞAL ve EŞARP DÜNYASI HAMİDİYE’DE AÇILDI

AYSİNA GİYİM ŞAL ve EŞARP DÜNYASI HAMİDİYE’DE AÇILDI

AYSİNA GİYİM ŞAL ve EŞARP DÜNYASI

HAMİDİYE’DE AÇILDI

Zerafet ve şıklığın yen adresi; “AYSİNA Şal ve Eşarp Dünyası’’ 4 Ağustos 2017 Cuma Günü Saat:15.00’da Hamidiye Mahallesi, Girne Caddesinde açıldı açıldı. Her kadının kendini bulacağı bu şıklık mekânı, daha şimdiden ilgi odağı olmaya başladı.

Tesettür sektöründe Türkiye’de ve İstanbul’da önemli bir isim olan, yurt genelinde birçok bayisi bulunan; “AYSİNA Şal ve Eşarp Dünyası” Kağıthane Hamidiye Mahallesi’nde 2 katlı binası ile hizmet vermeye başladı.

Eski Akbank Hamidiye Şubesi’nin yerine açılan mağaza, oldukça şık ve ferah bir ortamda dizayn edilmiş, on binlerce çeşidi, uygun avantajlı fiyatlarıyla şimdiden bayanların ilgi odağı oldu.

 

Mağazanın açılış kurdelesini Kağıthane Kaymakamı Hasan Göç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AYSİNA sahibi Aziz Ayaydın, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlar kesti.

Kaymakam Hasan Göç ve Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, hayırlı olsun dileklerinde bulunurken Başkan Kılıç, işletme sahibine Kağıthane hatırası bir resim tablosu hediye etti.

Rengarenk eşarplar, şallar ve bayan giyimleri ile göz kamaştıran Aysina Mağazası, bölgedeki ki önemli bir ihtiyacı da giderecek.

Konuyla hakkında bilgi aldığımız işletme sahibi Aziz Ayaydın, “40 yıldır bu sektördeyiz. Bu sektörde iddialıyız. İstanbul’da ve Türkiye’de birçok bayiliklerimiz var. Kağıthane’deki mağazamız merkez konumda olacak. Türkiye’deki tüm markaları mağazamız da bulunduruyoruz. Ayrıca kendi ürünlerimiz de kalite, şıklık ve zarafet açısından ünlü markaları aratmamaktadır. Kağıthanelileri mağazamıza bekliyoruz. Şu sıra yaptığımız kampanyalarla bayanlar mutlu olacak” dedi.

Ayaydın, “Mağazamızın açılışa katılan Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve Kaymakam Hasan Göç’e de ayrıca teşekkür ediyor, gösterdikleri ilgiden dolayı tüm dostlarımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

2 katlı mağazasında geniş ve ferah bir ortamda, uygun fiyatlarla ve güler yüzlü personeli ile hizmet sunan “Aysina Eşarp, Şal ve Giyim Mağazası”, Türkiye’nin ünlü markaları Versace, Aker, Armine, Vakko, Pierre Cardin, Levi’dor, Valentino, Silk Home gibi birçok markayı da mağazada müşterilerine sunuyor.

İrtibat:

Hamidiye Mahallesi, Girne Caddesi

No: 30/A Kağıthane / İstanbul

0549 235 02 90 – 0533 629 33 27

https://www.aysina.com.tr/

2511 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.