logo

Bana Mahşeri Anlat

Bana Mahşeri Anlat

Bana Mahşeri Anlat

bana mahseri anlat

 

Gültepe Kültür Merkezi hizmete açıldığı günden itibaren birbirinden güzel etkinlikler siz değerli okuyucularımızı ağırlıyor.

Kağıthane Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında sahnelenen “Bana Mahşeri Anlat” tiyatro oyunu Kağıthanelilere duygusal anlar yaşattı.

Birol Cürgül’ün yönetmenliği ile sahneye taşınan Naile Canat’ın yazdığı “Bana Mahşeri Anlat” oyunu Gültepe Kültür Merkezi’nde tiyatro severlerle buluştu.

tiyatro oyunu gültepe kültür merkezi tiyatro

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç tiyatro oyununu sahneleyen oyunculara ve salonu dolduran davetlilere teşekkür etti. Başkan Kılıç, “Bana Mahşeri Anlat tiyatro oyununu ile İstiklal Savaşı sırasında vatanı savunan şehit ve gazilerimize minnettarlığımızı bir kez daha dile getiriyoruz” şeklinde konuştu.

Tiyatroda; apartman dairesinde çocukları ve torunları ile birlikte yaşayan bir İstiklal Savaşı Gazisinin günümüz dünyasının anlamlandırmaya çalışmasını konu alınıp modern şehir hayatına ayna tutuldu. Çocuklarına ve çevresine yük olmaya başlamış İstiklal Savaşı gazisinin geçmiş ile günümüz arasında kalışı ve gençliğinde sıkı sıkıya sarıldığı değerlerin günümüzde yok sayılışı dramatik bir dille anlatıldı.

Etiketler: » » » » » » » » » » » »
1444 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.