logo

Başkan Bülent Kasapoğlu Güven Tazeledi

Başkan Bülent Kasapoğlu Güven Tazeledi

Başkan Bülent Kasapoğlu Güven Tazeledi

S.S.Kağıthane Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurul Toplantısını 16 Ocak Salı günü Kağıthane Urfa’dan Kebap Salonunda gerçekleştirdi. Kongreye katılan tüm üyelerin oylarını alan Bülent Kasapoğlu yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan heyeti oluşturuldu. Faaliyet raporu ve Mali Raporun ibrasından sonra başkan adayı Bülent Kasapoğlu’nun konuşmasına geçildi.

Kasapoğlu’nun konuşmanın ardından oylamaya geçildi. Kongreye katılan tüm üyelerin oylarını alan Bülent Kasapoğlu yeniden başkan seçildi ve yeni bir dönem için üyelerin desteğini aldı.

S.S. Kağıthane Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bülent Kasapoğlu yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kongreye katılan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri bu göreve tekrar layık gördüğünüz ve bizlere güvendiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

S.S.Kağıthane Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi olarak S.S.Kağıthane Esnaf ve Sanatkar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerini tekrar kazanan Bülent Kasapğlu ve yönetimine yeni dönemde başarılar dileriz.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » »
1459 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.