logo

Başkan Kılıç Muhtarları Makamında Ağırladı

Başkan Kılıç Muhtarları Makamında Ağırladı

Başkan Kılıç Muhtarları Makamında Ağırladı

baskan-kilic-muhtarlari-makaminda-agirladi

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Kağıthane’de görev yapan muhtarları makamında ağırladı.

Kağıthane Muhtarlar Derneği Başkanı Cengiz Yıldırım ve ilçe genelindeki 19 mahalle muhtarını misafir eden Başkan Kılıç, muhtarların toplumun temel taşı olduğunu söyledi.

19-ekim-muhtarlar-gunu-kagithane

Muhtarların mahalle ve köylerde devletin tüm kurumlarını temsil ettiğini ifade eden Başkan Kılıç, “Muhtarlar, toplumda çok önemli bir yere sahip. Bulundukları yerlerde vatandaşların sorunlarını dinleyip, ilgili kurum ve kuruluşlara iletiyorlar” dedi.

Kılıç, 15 Temmuz Darbe Girişimi gecesi ve sonrasında yapılan Demokrasi Nöbetleri’nde meydanlarda muhtarlarla birlikte olduklarını dile getirerek, “Muhtarlarımızla mahallelerdeki sorunları en aza indirmek amacıyla sık sık toplantılar düzenliyoruz. Bu sayede vatandaşlarımızla bir araya gelme imkânı yakalıyoruz. Tüm muhtarlarımızın bu özel gününü tebrik ediyoruz” diye konuştu.

Kağıthane Muhtarlar Derneği Başkanı Cengiz Yıldırım”Biz muhtarlar olarak her zaman halkımızın ve devletimizin yanındayız. Vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Bu konuda desteklerini esirgemeyen başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. En ufak bir sıkıntı olduğunda çözümü için bizimle birlikte uğraş veriyor” ifadelerini kullandı.

Başkan Kılıç, ziyaretin ardından muhtarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Etiketler: » » » » » » » »
926 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.