logo

Başkan KILIÇ, Öğrencilere Eğitim Seti Hediye Etti

Başkan KILIÇ, Öğrencilere Eğitim Seti Hediye Etti

Başkan KILIÇ, Öğrencilere Eğitim Seti Hediye Etti

eğitim seti kağithane

Kağıthane Belediyesi yeni eğitim döneminde altı bin öğrenciye sürpriz yaparak binlerce çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Kağıthane Belediyesi Nikah Salonu’nda düzenlenen programda hediyelerini alan öğrenciler mutluluklarını aileleri ve öğretmenleriyle paylaştı.

fazlı kılıç

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yeni bir eğitim yılına başlayan öğrencileri kutlayarak, ”2014-2015 eğitim-öğretim dönemi inşallah hepiniz için iyi geçer. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız, öğrencilerimiz diyoruz. Bunu kuru bir ifade olarak söylemiyoruz. Çocuklarımız ve gençlerimiz ne kadar iyi hazırlanırsa geleceğimiz o kadar güçlü olur. Bugün 6 bin 53 öğrencimize çanta ve kullanacakları kırtasiye malzemeleri hediye edeceğiz. Bir yıl içerisinde çocuklarımızın ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeleri kendilerine hediye edeceğiz” dedi.

Kağıthane Kaymakamı Akın Varıcıer

Kağıthane Kaymakam A.Akın Varıcıer, “Sevgili çocuklar biz sizleri çok sevdiğimiz ve değer verdiğimiz için buradayız. Devletimizin en temel özelliği sosyal devlet olmasıdır. Sosyal devlet eğitim hizmetinden herkesin eşit mesafede ve eşit koşullarda yararlanmasını sağlayan devlettir. Bir görevi de budur. Sosyal devlet eğitim anlamında önünüzde engeller varsa bu engelleri kaldırır” dedi.

Muhammet Çayır

Kağıthane İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Çayır, “Duvar yıkılsa, asfalt bozulsa ya da bir tadilata ihtiyacımız olsa Başkanımız Fazlı Kılıç’a gidiyoruz ve her isteğimize cevap buluyoruz” şeklinde konuştu. Çayır sözlerini “En büyük yatırım, insana yapılan yatırım” diyerek tamamladı.

2014-2015 Eğitim Seti Kağıthane

Öğrencilerin neşesiyle renklenen programda sahneye davet edilen öğrencilere hediyeleri protokol tarafından verildi. Daha sonra öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirildi.

Etiketler: » » » » » » » » » » »
1253 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.