logo

Başkan Ömer Osmanoğlu Güven Tazeledi

Başkan Ömer Osmanoğlu Güven Tazeledi

Başkan Ömer Osmanoğlu Güven Tazeledi

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Kurul Toplantısı, 31 Ocak Çarşamba günü Saat:10.00-17.00 arası Çeliktepe, Yıldızlar Düğün Salonunda gerçekleştirildi. İki aday ile sandığa gidilen seçimde, oy çokluğu ile tekrar başkan seçilen Ömer Osmanoğlu güven tazeledi.

Kongreye, İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz, Kağıthane Belediyesi Başkanı Fazlı Kılıç ve Başkan Yardımcıları, AK Parti Kağıthane Yönetimi, MHP Kağıthane Yönetimi ve diğer parti yöneticileri, Kağıthane Muhtarları, STK Başkanları, esnaflar, yerel basın ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduktan sonra divan heyeti oluşturuldu. Divan Heyeti başkanlığını İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz seçildi.

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Kongresine Sarı Liste ile mevcut başkan Ömer Osmanoğlu, Mavi Liste ile de Ekrem Şit aday olarak katıldı. Faaliyet raporu ve Mali Raporun ibrasından sonra adayların konuşmalarına geçildi. Konuşmaların ardından oylamaya geçildi. 

Yoğun katılımın olduğu kongrede oylama Sabah 10:00’da başladı Saat:17.00’da sona erdi. Kongrede 679 seçmen oy kullandı. Mevcut başkan Ömer Osmanoğlu 429 oy alırken diğer aday Ekrem Şit 248 oy aldı. 2 oy ise geçersiz sayıldı. Kongrenin en güzel yanı ise kavgasız, gürültüsüz ve olaysız bir şekilde demokratik bir ortamda geçmesiydi.

İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz Kongre sonrası yaptığı konuşmada “Kağıthane’ye yakışır bir genel kurul oldu. Birlik beraberlik içerisinde güzel bir kongre yaptık. Demokrasinin en güzel örneğini verdiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Esnaflarımız, Ömer Osmanoğlu’nu seçmiştir, kutluyorum ve başarılar diliyorum. Aday olan arkadaşı da tebrik ediyorum. Sonuçta Kağıthane kazanmıştır. Allah hepinize hayırlı bol kazançlar versin. Sağlık sıhhat versin” dedi.

Kağıthane esnaflarımızdan divan üyesi Necmi Durak ise “Sonuçlar hayırlı olsun. Güzel bir seçim oldu. Esnaf için hayırlı olur inşallah” dedi.

3.Kez Başkan seçilen Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Osmanoğlu yaptığı teşekkür konuşmasında, “Kongreye katılan tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri bu göreve tekrar layık gördüğünüz ve bizlere güvendiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Divan Başkanlığı yapan İstanbul Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz’a ve divan üyelerimize, bakanlık çalışanlarımıza bu özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bize yardımcı olan bizimle çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Özellikle ekibimizin başında özveri ile çalışan Haydar Özbak beye huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.

Osmanoğlu, “Göreve geldiğimiz de “Esnaf varsa biz de varız” demiştik. Esnafımız da 3.defa “biz de varız” dedi. Esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Bize güven tazelediler. Biz de güvenlerini yerde bırakmayacağız. İnşallah dersimize daha çok çalışacağız. Kağıthane’de daha güzel hizmetler yapacağız. Önümüzdeki dönem güzel projeler yapacağız inşallah. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bizlerin her zaman yanında olan Hasbahçe TV’ye de teşekkür ediyorum” dedi.

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan yardımcısı Nurettin İstanbullu, “Allah hayırlı etsin. Sonuçta Kağıthane kazanmıştır. Biz elimizden geldiği kadar hizmetler yapmaya çalıştık. En iyi şekilde bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. 2018’de KOSGEB’in faizsiz krediler vereceği duyumlarını aldık. İnşallah 2018 yılında esnafımız için güzel şeyler olacak. Biz her zaman esnafımızın yanındayız. Yanında olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Çetin Olgun ise “Olağan Kurul Toplantısına katılan katılmayan herkese teşekkür ediyoruz. Bizi seven dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir seçim geçti. Beklediğimiz bir sonuçtu. Oy veren, vermeyen herkese teşekkür ediyoruz. Herkesin eline koluna sağlık” dedi.

Kağıthane Hayırseverler Derneği Başkanı Muhammer Ceylan, “Bu bir hizmet yarışı, bayrak yarışı. Daha önce başkanlık yapmış bütün başkanlarımızdan Allah razı olsun. Ömer Osmanoğlu grubu olarak başkanımızdan memnunuz, çalışmalarını beğeniyoruz. Esnafımızla iç içe. Onun için üyelerimiz; “durmak yok yola devam” dedi. Bütün oy verenlere vermeyenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Kurul Toplantısı, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi olarak Kağıthane Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerini tekrar kazanan Ömer Osmanoğlu ve yönetimine yeni dönemde başarılar dileriz.

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler

Başkan Ömer Osmanoğlu, Nurettin İstanbullu, Orhan Özbak, Şinasi Aydın, İslam Kara, Ali Baran, Ahmet Köksal, Hakan Yılmaz, Selahattin Okur

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler
İsmail Durdu, Orkun Yaylı, Ahmet Çelen, Mehmet Hacıoğlu, Kemal Eraslan, Tevrat Akköse, Aydın Odabaş, Serdar Kavi, Nazim Aydın.

Denetim Kurulu Asil Üyeler
Murat Takmaz, Uğur Tosun, Hüseyin Tekşen

Denetim Kurulu Yedek Üyeler
Edebali Örs, Hava Özer, Sıtkı Birinci


  

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
4448 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.