logo

BBP İlçe Başkanı Adem Mamaç Teşkilatıyla AK Parti’ye Geçti

BBP İlçe Başkanı Adem Mamaç Teşkilatıyla AK Parti’ye Geçti

BBP İlçe Başkanı Adem Mamaç Teşkilatıyla AK Parti’ye Geçti

BBP Adem Mamaç AK Partiye Gecti

Büyük Birlik Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Adem Mamaç, ilçe yönetimiyle birlikte AK Parti’ye katıldı.

Kâğıthane Nikâh Salonu’ndaki katılım programında çok sayıda partili ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Kâğıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, AK Parti Kâğıthane İlçe Başkanı Faruk Gökkuş, mahalle başkanları ve parti teşkilatı hazır bulundu.

Kağıthane BBP İlçe Başkanı Adem Mamaç yaptığı konuşmada, “Ben Büyük Birlik Partisine 20 yıl hizmet ettim. Ancak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı biz Kâğıthane Teşkilatı olarak destekledik. O günden sonra teşkilatımla uyum içerisinde çalışamadım. 1 Kasım sürecinde de AK Parti’yi destekleme kararı alarak Kâğıthane ilçe yönetimi ile birlikte komple istifa ettik” dedi.

Doğan Holding’in Onursal Başkanı Aydın Doğan’a da seslenen Adem Mamaç;“Ey Aydın Doğan: Sen 28 Şubat’ta rahmetli Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’na yapmış olduğun,  basında kirli haberleri, asılsız haberleri,  bugün de Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yapıyorsun. Bu ülkeyi bölmeye ne senin gücün yeter ne PKK’nın gücü yeter ne de paralel yapının gücü yeter. Türkiye Cumhuriyeti’nin başında Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan varken, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ve onun yerli, imanlı kadroları varken senin karalama kampanyalarına biz buna müsaade etmeyeceğiz.  Bu kavganın içinde tarafımızı belli ettik ve  Muhsin Yazıcıoğlu’nun yetiştirdiği kadrolar olarak AK Parti’ye geçtik” şeklinde konuştu.

BBP Adem Mamaç

Katılım programında Adem Mamaç’a rozetini AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ taktı. 

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
1784 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.