logo

Bosna Hersek’ten Başkan Kılıç’a Teşekkür Ziyareti

Bosna Hersek’ten Başkan Kılıç’a Teşekkür Ziyareti

Bosna Hersek’ten Başkan Kılıç’a Teşekkür Ziyareti

 Maglaj Belediye Başkanı Mehmet Mustabasiç

Bosna Hersek’in Maglaj Belediye Başkanı Mehmet Mustabasiç, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ı makamında ziyaret etti.

Mustabasiç ve ziyaret ekibi geçtiğimiz Mayıs ayında yaşadıkları sel felaketiyle zor günler geçiren Bosna Hersek’e yardım eli uzatan ve felaketzedelerin ihtiyaçlarını temin eden Kağıthane Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’a Maglay şehrini tanıtan broşürler hediye eden Mustabasiç sel felaketinin hemen ardından yapılan yardımlardan dolayı yalnız olmadıklarını hissettiklerini söyledi. Ziyareti kendilerine borç bildiklerini ifade eden Mustabasiç, “Kağıthane Belediyesi ile sürekli iletişim halinde olmak istiyoruz” dedi.

Yaşanan sel felaketinin ardından hızlı ve koordineli bir şekilde yardım çalışması başlattıklarını söyleyen Başkan Kılıç, felaketin boyutlarını, ihtiyaçları yerinde incelemeleri için Kağıthane Belediyesi’nden Bosna’ya bir heyet gönderdiklerini söyledi.

Sel felaketi ardından yardım elini uzatmanın kendileri için bir görev olduğunu ifade eden Başkan Kılıç, “Üzerimize düşeni yerine getirmeye çalıştık. Gönül rahatlığı içinde meclis üyelerimiz belediye meclisinden böyle bir çalışma yapmak için karar çıkardılar. Hızlı bir şekilde çalışmalar içinde bulunduk. Biz Bosna Hersekli kardeşlerimizi çok seviyoruz ve onları bizden ayrı görmüyoruz. Bosna Herkes çok güzel bir ülke, böyle bir felaket yaşadığınız için çok üzüldük. Hızlı bir şekilde de yanınızda olmak istedik. Böyle kötü ve zor günleri Allah bir daha göstermesin” şeklinde konuştu.

Başkan Kılıç Mustabasiç ve ziyaret ekibine Kağıthane tarihi hakkında bilgi verdi. Hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son bulan ziyarette Marmara Belediyeler Birliği’nden bir heyette hazır bulundu.

Etiketler: » » » » » »
944 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.