logo

BTK Lisanslı Toplu SMS Hizmeti

BTK Lisanslı Toplu SMS Hizmeti

BTK Lisanslı Toplu SMS Hizmeti

btk-lisansli-toplu-sms-hizmeti

Günümüz telefon teknolojilerinin gelişmesi ve neredeyse 7’den 70’e her bireyin bir cep telefonu sahibi olması yeni bir pazarlama alanını da devreye sokmuştur. Eskiden dijital alanda yapılan reklamların çoğu mailler yolu ile yapılırken artık Toplu SMS servisleri ile garantili olarak reklamlar her bireye ulaştırılabilmektedir.

Bizim SMS olarak, bu pazarlama alanında faaliyet gösteren, teknolojinin verdiği nimetler doğrultusunda bilgisayar programları aracılığı ile milyonlarca kişiye SMS gönderimi yapabilmekteyiz.

Bu sayede Reklam ve Bilgilendirme gibi birçok işiniz hem hızlı hem güvenli hem de pratik bir biçimde gerçekleşmiş olur.

İletişimin en Kolay ve En Hızlı Yolu

Mobil Teknolojilerin iyi bir pazarlama sektörüne dönüşmesinden dolayı, Duyurular, reklamlar ve bilgilendirmeler Toplu SMS yöntemi ile yapılmaktadır. Toplu SMS sisteminin en büyük avantajları ise diğer yöntemlere göre ucuz, hızlı ve garantili olmasıdır.

Bizim SMS’e başvurarak planladığınız ve yapmak istediğiniz duyurular, bilgilendirmeler ve reklamlar için farklı çözümlere ulaşabilir ve sizin için en uygun imkân ve koşullarla Toplu SMS sisteminden faydalanabilirsiniz.

Ayrıca büyük ve orta ölçekli firmalarında şirket içi bilgilendirme, doğum günü, özel gün kutlamaları ve duyurular gibi birçok alanda toplu SMS sistemini tercih etmekte ve bu sayede işlerini hızlı, güvenli ve kesin bir şekilde halledebilmektedirler.

Sağlam Referans, Güvenilir Hizmet

Bu iletişim sistemi diğer tüm iletişim sistemlerine göre hem daha ucuz, hem de daha garanti bir yöntemdir. Ayrıca firmamızın yapmış olduğu kampanyalarla daha uygun bir şekilde bu sistemden yararlanabilirsiniz.

Üstelik iletilmeyen mesajların iadesinin yanı sıra aldığınız SMS’ler istediğiniz zaman kullanabilme gibi imkânlarınızda bulunmaktadır. Bizim SMS – Başlıklı Toplu SMS Hizmeti olarak şirketinizin ve bireysel olarak sizin iletişim, duyuru, reklam ve daha birçok alanda ki ihtiyaçlarınızı karşılamak amacıyla müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışan, birçok müşteri trafiğini oldukça rahat bir şekilde denetleyen ve referansları güçlü olan bir firmayız. Bu alanda her türlü ihtiyacınızı güçlü ve alt yapısı sağlam yazılımlarımızla en iyi ve en uygun şekilde gerçekleştiriyoruz.

WebSite: http://bizimsms.net Mail: info@bizimsms.net

Tel: 0850 480 14 29

GSM: 0542 517 51 74

bizim-sms-toplu-sms-hizmeti

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1675 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.