logo

Bu Seçimlerde Türkiye’nin Ufku Çizilecek

Bu Seçimlerde Türkiye’nin Ufku Çizilecek

Bu Seçimlerde Türkiye’nin Ufku Çizilecek

 ufka yolculuk

Türkiye’deki her seçim, en önemli karar süreçleri haline gelmiş seçimler olmuştur.

Türkiye yine bir seçime gidiyor. Yine bu seçim de Türkiye’nin en önemli seçimi haline gelmiştir.

Her zaman olduğu gibi, milletimize hizmet etmeyi hedefleyen bir gazete olarak, milletimizin düşüncelerini ve beklentilerini anlamaya çalışıyoruz.

Yerel seçimlerden beklediğimiz, her gelişmiş ileri demokrasiye sahip ülkelerde olduğu gibi seçimlerin, demokrasi kültürü içerisinde, o olgunlukta ve bir şölen havası içerisinde geçmesidir.

Gazetemizde, yerel seçimlerde aday olan belediye başkan adaylarını, meclis üyesi adaylarını tanıtıyoruz. Projelerini ve programlarını hizmet edecekleri insanlarla buluşturuyoruz.

Bu yerel seçimlerde çok farklı hususiyetler söz konusu. Diyebilirim ki bu son seçim bugüne kadar yaşadığımız seçimlerin en önemlisi niteliğinde olacaktır.

28 Şubat sürecini yaşayan ve mağdur olan birisi olarak şimdide karşımıza 17 Aralık operasyonuyla ortaya çıkan farklı sivil bir tecrübe/darbe söz konusu. Bu süreç sadece hükümeti ilgilendiren bir seçim olmadığını bu seçimin yeni Türkiye’nin ufkunun çizileceği, millet egemenliğinin hakim kılınacağı bir seçim olacağı düşüncesindeyiz.

Hizmet etmek, yardımlaşmak, eğitim, öğrenci yetiştirmek gibi insani kavramlar, hiç kimsenin, hiçbir cemaatin ipoteği altına giremez. “Bizden olmayan bizden değildir” anlayışına bir cemaat bürünemez. Hele hele hizmet teşekkülü iddiasındakilerin siyasi parti gibi davranması, bir takım ses kayıtları, çirkin şantajlarla anılması asla kabul edebileceğimiz bir şey değildir. Cemaat işini, siyasi partilerde kendi işini yapmalıdır. Cemaat içerisinde sırf Allah rızası için çalışan, bir menfaat düşüncesi olmadan gönüllü, cefakar, samimiyetle çalışan kardeşlerimiz de bu yapılanlardan rahatsız olduklarını bir araya geldiğimiz ortamlarda dile getirmektedirler. Rabbim düşmanlara fırsat verdirmesin. Ülkemizin refahı ve huzuru için, Büyük Türkiye için çalışmalara, hizmetlere ve dualara devam edeceğiz. Beddua etmeyeceğiz…

İbrahim Hakkı Erzurumi hazretleri der ki “Mevlam Görelim Neyler, Neylerse Güzel Eyler”

Etiketler: » » » » » » » » »
1929 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.