logo

Büyük Birlik Partisi İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Büyük Birlik Partisi İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Büyük Birlik Partisi İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Büyük Birlik Partisi İstanbul 2 Bölge Milletvekilleri

Büyük Birlik Partisi Kağıthane İlçe Başkanlığı, İstanbul 2. Bölge Milletvekili adaylarını 18 Ekim 2015 Pazar günü Saat:10.00’da Seyrantepe Seyrangah Restaurat’ta basın mensuplarına ve Kağıthanelilere tanıtmak amacıyla kahvaltılı toplantı düzenledi.

BBP Tanıtım Seyrantepe Seyrangah Restaurat BBP Milletvekilleri Seyrantepe Seyrangah Restaurat

1 Kasım’da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine “Safını Belirle” sloganı ile hazırlanan Büyük Birlik Partisi, milletvekili aday tanıtım programında Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir, İstanbul 2.Bölge Milletvekili Adayı Tolga Aral, Bayram Karacan ve Muhittin Açıcı birer konuşma yaptı.

BBP Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir

Kağıthane Alperen Ocakları Başkanı Cemal Yılmaz’ın sunuculuğunu yaptığı program, BBP Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir’in açılış konuşmasıyla başladı. Karademir, partililere ve basın mensuplarına hoş geldiniz diyerek sözü milletvekili adaylarına bıraktı.

BBP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Bayram Karacan

İlçe Başkanı Yusuf Karademir’in konuşmasının ardından kürsüye gelen BBP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Tolga Aral kendisini tanıttıktan sonra daha çok eleştirel içerikli konuşma yaparak şunlara söyledi “Muhsin Yazıcıoğlu adına parklar açacağınıza siz gidin Muhsin Yazıcıoğlu’nun ana davasını açın dedi. Bununla ilgili neden ciddi işler yapmıyorsunuz. Biz bu davanın peşini bırakmayacağız dedi. Aral, partililerden oy istedikten sonra Rahmetli Muhsin başkanın dediği gibi “arkadaşlar sizleri uzun ve çileli bir yola davet ediyorum” eğer bu yolda yürüyeceksen; menfaat yok, güçlükler var çelik gibi bir iradeniz varsa hazırsanız bizimle safını belirle dedi. BBP her zaman haklının yolunda haksızın karşısında olmuştur. BBP doğruyu söylemeye her zaman devam edecektir diyerek konuşmasına son verdi.

BBP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Tolga Aral

Daha sonra söz alan BBP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Bayram Karacan, kendisini tanıttıktan sonra “BBP kurulduğu günden itibaren doğrunun yanında olmuştur. Yanlışın karşısında olmuştur. Sizler bu ülke, vatanıyla ve milletiyle bölünmez bir bütündür, bayrağı ay yıldızlı al bayraktır, Türkü, Türkmeni, Kürdü, Alevisi, Çerkezi bir ve beraber kardeştir, bu coğrafya hepimizindir diyorsanız safınızı belirleyin ve BBP etrafında safınızı alın” dedi. Karacan, “Geçenlerde sosyal ağlarda okuduğum bir notta “Kucağında çocuğunla kendine bir ülke ararken bir gazetecinin çelmesiyle yüzüstü yere düşmek istemiyorsan vatanına sahip çık” cümlesi çok manidardır. Allah korusun Suriye’dekilerin başına gelen bizim başımıza gelirse, bizim gidecek başka bir yerimiz yok. Ya burada öleceğiz, ya bu topraklar bin yıldır bizim olduğu gibi ebediyete kadar da bizim olacaktır. O yüzden biz kendimize, vatanımıza, milletimize ve devletimize sahip çıkacağız” diyerek konuşmasına son verdi.   

BBP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Muhittin Açıcı

Son olarak söz alan BBP İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Muhittin Açıcı kendisini tanıttıktan sonra daha çok eleştirel içerikli konuşma yaparak şunlara söyledi “Önümüzde bir seçim daha var. Aslında hayatın tamamı beşikten mezara kadar seçimden ibarettir. İyilerle kötülerin, doğru ile yanlışın ve gece ile gündüz gibi “hak ile batılın seçimi” ile insan dediğimiz mükerrem varlık karşı karşıya gelmiştir. Bu seçimlerde BBP etrafında safınızı alın” diyerek konuşmasına son verdi.

Konuşmasının ardından milletvekili adayları tek tek anons edilerek sahneye davet edildi. Toplu bir şekilde çekilen hatıra fotoğraflarından sonra program sona erdi.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1935 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.