logo

Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Kongresine Hazırlanıyor

Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Kongresine Hazırlanıyor

Büyük Birlik Partisi İstanbul İl Kongresine Hazırlanıyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) İstanbul İl Başkanlığı kongreye hazırlanıyor. BBP Genel Merkez yöneticileri 01 Ekim Pazar 2017 tarihinde gerçekleştirilecek İstanbul İl Kongresi hazırlıkları kapsamında Kağıthane ilçesine ziyarette bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan ve MKYK Üyesi Tolga Aral, Kağıthane ilçe teşkilatını ziyaret etti. BBP Kağıthane İlçe Başkanı Yusuf Karademir ve ilçe yöneticileri, Kağıthane Alperen Ocakları Başkanı Cemal Yılmaz ve ocak mensupları toplantıda hazır bulundu.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan “01 Ekim günü İstanbul’da partimizin düğününü, bayramını gerçekleştireceğiz. Kağıthane ilçemizden yoğun katılım olacağına inanıyoruz. Arkadaşlarımız şunu düşünsünler emek veriyorlar, zaman harcıyorlar, hasat zamanı artık. Hasat zamanı gelince tarlaya gitmemek olmaz, inanıyorum ki o gün güzel bir kongre olacak ve hepimizin yüzünü ak eden bir kongre olacak, dönerken de mutlu bir şekilde döneceğiz” dedi.

BBP MKYK Üyesi Tolga Aral yaptığı konuşmada, “İlçe Başkanımız Yusuf Karademir’e teşekkür ediyorum. Kağıthane çok güzel bir şekilde partimizi, hareketimizi temsil ediyor. Partimizin Kağıthane belirli bir ağırlığı var. O da ilçe başkanımızın, yöneticilerimizin ortaya koyduğu duruştan kaynaklanıyor. Her zaman ilçe teşkilatımızın yanında olduğumu belirtirim. İl kongremize güçlü bir katılım göstereceklerine inancım tamdır” dedi.

Etiketler: » » » » » » » » »
2107 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.