logo

Cedvel-i Sim Dergisi’nin İlk Sayısı Çıktı

Cedvel-i Sim Dergisi’nin İlk Sayısı Çıktı

Cedvel-i Sim Dergisi’nin İlk Sayısı Çıktı

Cetvel-i Sim Dergisi

2014 yılında Kağıthane Merkez Mahallesinde kurulan UDER (Uz Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği) Tarih Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi “Cedvel-i Sim” in ilk sayısını Mart ayında çıkardı. 

Üç ayda bir çıkacak olan derginin imtiyaz sahibi Uz Eğitim Kültür ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Özgül Kaya, Genel Yayın Yönetmeni Aziz İstanbullu, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Mahmut Kaya’dır.

Derginin ilk sayısı 64 sayfa çıkarılmış olup özelde Kağıthaneli, genelde İstanbullu bir dergi olmuş. Tarih, edebiyat, kültür, sanat, yaşam sayfalarında önemli konulara değinen derginin ilk sayısı ve tasarımı gayet başarılı. Derginin yeri geldiğinde bir gezi rehberi havasına büründüğünü de görebiliyoruz. 

UDER, “Cedvel-i Sim” Tarih Kültür Sanat ve Edebiyat Dergisi Tanıtım Programını 13 Mayıs 2015 Çarşamba Günü 19:30-20:30 arasında Kağıthane Belediyesi Nikah Salonunda yapacak. Tüm Kağıthane halkı tanıtım programına davetlidir.

Hasbahçe Gazetesi olarak “Cedvel-i Sim Dergisi” nin hayırlı olmasını diler, yeni sayıları ile Milli ve Manevi değerlerimiz doğrultusunda Kağıthane’mize hizmet etmelerini Cenab-ı Hak’tan niyaz ederiz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » » »
2541 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.