logo

Celal Adan MHP Kağıthane’yi Ziyaret Etti

Celal Adan MHP Kağıthane’yi Ziyaret Etti

Celal Adan MHP Kağıthane’yi Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP Kağıthane İlçe Başkanlığını ziyaret ederek Kağıthanelilerle bir araya geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP Kağıthane İlçe Başkanı Barış Çatalbaş’la bir araya gelip Kağıthane’de yapılan çalışmalar ve teşkilat hakkında bilgiler aldı.

MHP Kağıthane İlçe Başkanı Barış Çatalbaş istişare toplantısında açılış konuşması yaparak katılımlarından dolayı partililere teşekkür etti.

İlçe başkanı ile görüşme sonrası toplantı odasına geçip kalabalık bir topluluğa hitap eden Adan, “Milli Mutabakattan ve ülkemizin bekası için verilen Afrin Zeytindalı Harekâtından bahsetti.”

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, ”Şimdi birlik zamanı, beraberlik zamanı. MHP ile AK Parti bir ittifak oluşturmuştur. Keşke bütün partiler bu ittifaka dâhil olsalar. Bu ittifak istikrar için, birlik için, bayrak için ve ezan için yapılmış bir ittifaktır” dedi.

Adan, Seçimlerde MHP’li MHP’ye, AK Partili AK Partiye oy kullanacaktır. Bu birliği beraberliği Allah bozdurmasın. Bunu bozmaya kalkanlara karşı dikkatli olacağız. Çünkü bu beraberlik iyi bir heyecan getirmiştir. Mesele vatan ise gerisi teferruattır. Ona göre çalışacağız. Güçlü bir Türkiye için çalışacağız” dedi.

BUGÜNKÜ OY ORANI YÜZDE 65’TİR

Adan, sözlerini, “AKP-MHP ittifakının bugün Türkiye’deki oyu yüzde 65’tir. Dolayısıyla bugün, milletimizin birliğine kast edenlerle omuz omuza olanların seçimlerde hüsrana uğrayacağını görmüş bulunmaktayız” diye tamamladı.

İstişare toplantısı Celal Adan’ın partililerin sorularını cevaplaması ile sona erdi.

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
1308 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.