logo

Çeliktepe Spor’da Futbolcu Yetişiyor…

Çeliktepe Spor’da Futbolcu Yetişiyor…

Çeliktepe Spor’da Futbolcu Yetişiyor…

 Çeliktepe Spor-Seyrantepe Spor Tesisleri

Çeliktepe Spor & Seyrantepe Of Spor, Seyrantepe Stadındaki 2016-2017 sezon açılışına; başkan, yöneticiler, grup hocaları ve taraftarlarının katılımıyla büyük bir coşkuyla merhaba dedi. 

Şampiyon Çeliktepe Spor

Geçen sezonun yıldızlar topluluğu başarıları ile Süper Amatör Ligine ve klasmana damgasını vurdu. Taraflı tarafsız futbol camiası Çeliktepe Spor’u pür dikkat seyretti ve oynanan oyundan keyif aldı. Bal Ligini son maçta kaçran Çeliktepe Spor, Başkan Hasan Cevahiroglu, Hocalardan Genel Koordinatör Ahmet Bülent Özsoy, Antrenör Tayfun Uzunkaya, Takım Kaptanı Emrullah ve tüm takım bu yıl daha iyisini başaracağına dair ant içti. 

Çeliktepe Spor & Seyrantepe Of Spor Kulübü Başkanı Hasan Cevahiroğlu

Bir baba, bir abi, bir lider, bir başkandan ötesi HASAN CEVAHİROĞLU ile Çeliktepe Spor & Seyrantepe Of Spor’u ve projelerini konuştuk…

Çeliktepe Spor LogoÇeliktepe Spor & Seyrantepe Of Spor Kulübü Başkanı Hasan Cevahiroğlu, “Geçen yıl şampiyon olan A Takımımız biraz daha tecrübeli ama yine de genç bir kadro idi. Şampiyon olduktan sonra da Play-Off oynadık ve Bal Ligini de son dakika da kaçırdık. Bu başarı sonucu bu sene futbolcularımız başka takımlara transfer oldular. 17 yıldır başkanlık içerisinde genç çocuklara ne verebilirim diye düşündüm. Bana göre Çeliktepe Spor & Seyrantepe Of Spor, Türkiye’nin sayılı başarılı takımlarından birisidir. Çeliktepe Spor ŞampiyonluklarıBir sezonda 7 Grup’ta şampiyon olup, 7 Grup’ta Türkiye Şampiyonasına katılan bizden başka bir kulüp yok. Sadece 1 Grup’ta 2.olduk oda çok şansız bir şekilde oldu. Onun dışında bütün gruplarda şampiyon olduk. 2 Takımımız da Türkiye Şampiyonasında 2.tura yükseldi. Çevre takımları ile alakalı kıyaslanmayacak farkımız var. Çok çalışıyoruz. Bu seneki A Takımımızı 96, 97, 98 doğumlu genç futbolculardan kurduk. Bunları da inşallah 1-2 yıl içerisinde iyi yerlere getirmek istiyoruz. Bu futbolcularım içinde profesyonel olarak oynayacak 3-4 kişi var. Biz bu sene en genç Süper Amatör Futbol Takımıyız. “Çeliktepe Spor’da Futbolcu Yetişiyor” felsefesini Türkiye’ye duyurmak istiyoruz” dedi.

Çeliktepe Spor Antrenman

Cevahiroğlu, “Seyrantepe Stadı Tesisimizin profesyonel olması için yatacak yerleri, beslenme ve dinlenme yerleri olması, binanın üstüne bir kat daha çıkılması ve sahamızın yenilenmesi gerekiyor. Kağıthane Belediyesi ile protokolüm gereği sahamı kendim yapmam gerekiyor. İmkânlarımız kısıtlı olduğu için inanıyorum ki Fazlı Başkan Sahamızı yenilememize yardım edecektir. Sözümüzü tuttuk ve Seyrantepe Stadını Kağıthane’nin en iyi sahalarından biri haline getirdik” dedi.

Çeliktepe Spor 2016-2017 Sezon antrenmanı

Cevahiroğlu son olarak, “Bugün yüzlerce takım var. Amatör Futbol Kulüpleri A Takım maliyetini 150-200 bin TL yapıyor. Eğer bu kadar para veriyorsan profesyonel düşünmen lazım niye masraf edesin. A Takım’a bu kadar para harcayan diğer kulüp başkanlarım, neden şu çocukların üzerine daha çok eğilmiyorsunuz? A Takım hiçbir şeyi kurtarmaz, sadece o günü kurtarır. Belki seyircisi fazladır, bu doğal olan bir şeydir. Ama doğru olan bir şey varsa 8 yaşındaki futbolcuyu alıp ve vatanına milletine saygılı biri olarak eğitmektir. Futbolun bu yönü öne çıkarılması ve desteklenmesi lazım. Çünkü futbol artık çok pahalı bir spor” dedi.

Çeliktepe Spor Genel Koordinatörü Ahmet Bülent Özsoy

Genel Koordinatör Ahmet Bülent Özsoy “Geçen sene Şampiyon olduktan sonra elimizdeki kadronun tamamı transfer oldu. Kulübümüzün prensipleri doğrultusunda biz zaten genç futbolcularla oynuyoruz. Fazla transfer yapmadan alt yapımızdan yetiştirdiğimiz 96, 97, 98 doğumlularla bu ligi bitirmeye karar verdik. Süper Amatör Lig’de bayağı bir zorlanacağız. Ama ben futbolcularıma güveniyorum. Geçen sene de gençtik. Yaş ortalamamız geçen sene 22 idi bu sene de 18 ile 19 arası. Gene de Süper Amatör Lig’de iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Hasbahçe Gazetesi olarak ’a Çeliktepe Spor’a Süper Amatör Lig’de başarılar dileriz.

Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » »
6130 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.