logo

Çeliktepe’nin Çalışkan Muhtarı…

Çeliktepe’nin Çalışkan Muhtarı…

Çeliktepe’nin Çalışkan Muhtarı

Çeliktepe Mahalle Muhtarı Ahmet Karamanlı alışılmışın dışındaki genç dinamik duruşu ve çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Karamanlı bir mahalle muhtarının görevlerinden ziyade bulunduğu bölgeye her alanda katkıda bulunmaya çalışır. 

ahmet karamanlı

Değişim Yeniliktir 

Ahmet Karamanlı’ya Çeliktepe’nin değişimini sorduk: 5 katlı modern bir mahalle konağına kavuştuk. Üstü çocuk parkı olan kapalı pazar yeri ve katlı otoparkımız var. Çeliktepe Postanemiz yeni modern yerinde 2 personeli ile hizmet vermekte. Çeliktepe’nin elektriğini sağlayan tüm trafolarımızın güç yükseltme ve dönüşümü tamamlandı. 3.Sağlık Merkezine kavuştuk. Geleneksel iftar programları düzenledik. Ramazan aylarında 3500 ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza alışveriş çeki ve kolisi yardımında bulunduk. Üç yeni kapalı otobüs durağı kazandırdık.Okullarımızın tüm etkinliklerinde çocuklarımızın yanında olduk. Hizmetlerimiz devam edecek. Karamanlı Sözlerine “Değiştik Yenilendik” işte değişen Çeliktepe diyerek son verdi.

IMG_0018

Ahmet Karamanlı Kimdir ?

1 Mayıs 1978 Çeliktepe doğumlu olup aslen Gümüşhane’lidir. Evli bir çocuk babasıdır. 14 Temmuz 2010 tarihinde 6 yaşında vefat eden kızı Şehrisena’nın hastalığı sürecinde sağlık ocağında karşılaştığı problemler, kendisinin mahallesine muhtar adayı olmasındaki en önemli etkenlerden biri olmuştur.

Çocukluk ve gençlik dönemleri itibariyle çevresine ve toplumun sorunlarına karşı duyarlılığıyla bilinen muhtarımız çeşitli dernek, vakıf ve spor kulüplerinde yöneticilik ve başkanlık yapmıştır.

Askerlik sonrası ülkemizin en büyük mobilya üretim merkezi olan İnegöl’ün marka değeri yüksek bir firmasında 3,5 yıl İstanbul Bölge Müdürlüğü yaptıktan sonra halen bir boya şirketinin reklam ve halkla ilişkiler çalışmalarında danışman olarak görev yapmaktadır. Muhtarımız ayrıca baba mesleği olan inşaat ve taahhüt işlerini de sürdürmektedir.

Eskişehir  Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan muhtarımız ayrıca ikinci üniversite tahsilini de yaparak İstanbul Kavram Üniversitesi Halkla İlişkiler Ve Reklamcılık Bölümünden mezun olmuştur.

Muhtarımız 29 Mart 2009 seçimlerinde Çeliktepe halkının rekor sayıdaki oylarıyla Çeliktepe Mahallesi Muhtarı seçilmiştir. 2014 Yerel Seçimlerinde Tekrar Çeliktepe Muhtar adayı olan Ahmet Karamanlı’ya başarılar diliyoruz.

IMG_0019

Hasbahçe Gazetesi Özel Haber

Etiketler: » » » » » » » » »
3075 Kez Görüntülendi.

Yorum yapabilmek için Giriş yapın.